mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

Afgørelse i sag om ejerskifteforsikring

Afgørelse i sag om ejerskifteforsikring

Nadia og Jakob Christensen købte i 2009 et hus i Halvrimmen ved Brovst. Det viste sig, at huset var fuld af fejl, byggesjusk og skimmelsvamp. Selv om familien blev syge af at bo der, så var det en kamp at få hjælp fra forsikringen.

Nadia og Jakob Christensen købte i 2009 et hus i Halvrimmen ved Brovst. Det viste sig, at huset var fuld af fejl, byggesjusk og skimmelsvamp. Selv om familien blev syge af at bo der, så var det en kamp at få hjælp fra forsikringen. Parret troede, at de i bolighandlen havde sikret sig godt. De havde ikke bare at tegnet en almindelig ejerskifteforsikring, men en udvidet ejerskifteforsikring. Alligevel opstod der problemer med forsikringsselskabet, som ikke vil dække skaderne.

Byggesagkyndig Poul Erik Marcussen bekræftede i sommeren 2013, at den var hel gal med huset. Han sendte en rapport over fejlene ind til forsikringsselskabet, hvor parret havde en gældende ejerskifteforsikring. Han rådede desuden familien til at flytte ud af huset på grund af sundhedsrisikoen. Og så begyndte tovtrækkeriet med forsikringsselskabet.

Det blev Storm Advokatfirma, der kom til at køre sagen, hun fik efter hårde forhandlinger forsikringsselskabet til at betale i alt 136.000 kroner for at tage det gamle gulv op og lægge et nyt – samt for genhusning af familien i en del af den periode, hvor de ikke kunne bo i huset. Samarbejdet mellem de to firmaer i en vanskelig sag havde båret frugt.

Marcussen og STORM Advokatfirma har indledt et samarbejde under navnet boligskade.dk Her får kunderne både teknisk og juridisk rådgivning. Et tæt samarbejde mellem byggesagkyndige og advokater giver gode resultater.

Se også artiklerne fra TV2Nord: