Vedholdenhed betaler sig: Psykiske gener kan give varige mén

28. august 2017
1 minuts læsetid
sagsbehandling af psykiske gener

En af vores klienter har netop fået anerkendt at psykiske gener, der er opstået på grund af en alvorlig fysisk skade, også udløser godtgørelse for varigt mén. Det har stor betydning for erstatningens størrelse.

Kan psykiske gener, opstået på baggrund af en fysisk skade, udløse godtgørelse for varigt mén tillige med forhøjelse af erstatning for tab af erhvervsevne?

Ja, mener advokat Charlotte Marie Schmidt Christensen. Og nu har hun, efter flere års tovtrækkeri, fået ret.

-Vi har klaget over Arbejdsmarkedets Erhvervssikrings sagsbehandling flere gange. Derfor er det dejligt, at det nu er lykkedes os at få anerkendt psykiske gener som følge af en alvorlig fysisk skade. Det har medført et varigt mén på 10 procent alene for de psykiske gener, siger Charlotte Marie Schmidt Christensen.

Med de 10 procents forøgelse af de varige mén, er klientens samlede mén er nu vurderet til 45 procent.

-Det betyder samtidig, at vi forventer fuld udmåling af erstatning for tab af erhvervsevne, hvor Arbejdsmarkedets Erhvervssikring tidligere har foretaget et fradrag på grund af psykiske gener, som tidligere ikke var anerkendt som en del af arbejdsskaden, siger Charlotte Marie Schmidt Christensen.

Selvom en erstatningssag i første omgang synes tabt, kan det i mange tilfælde betale sig at være vedholdende. Er du i en lignende situation, så kontakt os nu. I første omgang er vurderingen af din sag gratis.

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

    Ring 8.00 - 16.00
    +45 72 30 12 05
    Eller skriv til os 24/7
    mail@stormadvokatfirma.dk
    cross