mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

[wpseo_breadcrumb]

Retssag

Hvis en konflikt ender i en retssag, er der flere faktorer end blot de juridiske, der er vigtige at være opmærksomme på. Vi bestræber os på, at tilrettelægge sagsstrategien ud fra dine kommercielle interesser sammen med en effektiv og omkostningsbevidst sagsbehandling.

Oftest ender en sag i retten som sidste mulighed for konfliktløsning, når det ikke har været muligt at for parterne at blive enige på anden måde. Indledningsvist giver vi dig en juridisk vurdering af sagen, så vi sammen kan sammenholde det mest sandsynlige udfald med de økonomiske omkostninger, der er forbundet med en retlig behandling af din sag. Vi holder styr på alt fra juraen til sagens detaljer, og binder det sammen og fremfører sagen på en logisk argumenterende måde. Derfor er retssager en særlig disciplin inden for juraen.

Vi behandler blandt andet retssager indenfor følgende områder:

 • Forsikrings- og erstatningsret
 • Generel erhvervsret
 • Entreprise- og udbudsret
 • Miljøret
 • Erhvervslejeret
 • Offentlig ret og forvaltningsret
 • Landbrugsret

Når en retssag startes, afhænger sagens videre forløb og omkostninger af mange faktorer, herunder sagens kompleksitet og økonomiske værdi.

Vi håndterer i den forbindelse blandt andet:

 • Udarbejdelse af processkrifter
 • Forberedende retsmøder
 • Udarbejdelse af syn og skønstema og gennemførelse af syn og skøn
 • Gennemførelse af retssagen, herunder parts- og vidneafhøringer, afhjemling af skønsmanden og procedure

Sagens gang i domstolssystemet

Alle retssager starter i byretten, med mindre sagen er særligt principiel og derfor begæres henvist til landsretten af en af sagens parter eller af byretten. Når der er afsagt dom i byretten, kan én eller begge parter som udgangspunkt anke dommen til landsretten, såfremt man er utilfreds med byrettens dom. Vi kan føre sagen for dig både i byretten og landsretten.

Er du blevet involveret i en konflikt, som kan føre til en retssag enten som sagsøger eller sagsøgte, er du altid velkommen til at kontakte vores advokater med speciale i førelse af retssager for en vurdering af din sag og forløbet af den.

Forlig

Vi er løbende i processen opmærksomme på, om sagen mest hensigtsmæssigt kan løses ved, at man med modparten drøfter muligheden for forlig. Dette kan foregå helt frem til hovedforhandlingen.

De største fordele ved at forsøge og opnå forlig i en konflikt er besparelse i både tid og økonomi. Forligsforhandlinger er oftest hurtigere overstået end ved afgørelse af konflikten i en retssag, ligesom der oftest er mindre økonomisk belastning af parterne end ved en retssag eller voldgift.

Vil du ringes op?

  Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.

  [contact-form-7 id="14831" title="2 - Ring mig op"]
  <div role="form" class="wpcf7" id="wpcf7-f14831-o3" lang="da-DK" dir="ltr"> <div class="screen-reader-response"><p role="status" aria-live="polite" aria-atomic="true"></p> <ul></ul></div> <form action="/retssager-og-konfliktloesning/retssag/#wpcf7-f14831-o3" method="post" class="wpcf7-form init" novalidate="novalidate" data-status="init"> <div style="display: none;"> <input type="hidden" name="_wpcf7" value="14831" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_version" value="5.5.4" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_locale" value="da_DK" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_unit_tag" value="wpcf7-f14831-o3" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_container_post" value="0" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_posted_data_hash" value="" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_hidden_group_fields" value="" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_hidden_groups" value="" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_visible_groups" value="" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_repeaters" value="[]" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_steps" value="{}" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_options" value="{&quot;form_id&quot;:14831,&quot;conditions&quot;:[],&quot;settings&quot;:{&quot;animation&quot;:&quot;yes&quot;,&quot;animation_intime&quot;:200,&quot;animation_outtime&quot;:200,&quot;conditions_ui&quot;:&quot;normal&quot;,&quot;notice_dismissed&quot;:false,&quot;notice_dismissed_rollback-cf7-5.4&quot;:true}}" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_recaptcha_response" value="" /> </div> <div class="uk-form-row uk-margin-top"> <div class="uk-form-controls uk-width-medium-2-3 uk-width-small-1-1"><span class="wpcf7-form-control-wrap klient-telefon"><input type="tel" name="klient-telefon" value="" size="40" class="wpcf7-form-control wpcf7-text wpcf7-tel wpcf7-validates-as-required wpcf7-validates-as-tel uk-input" aria-required="true" aria-invalid="false" placeholder="Dit telefonnr." /></span></div> <div class="cta-submit"> <p><input type="submit" value="Ring mig op" class="wpcf7-form-control has-spinner wpcf7-submit uk-button uk-button-primary om-trigger-conversion uk-width-1-1" /></p></div> </div> <div class="wpcf7-response-output" aria-hidden="true"></div></form></div>