Trafikulykke: Fik forhøjet det varige mén fra 5 til 10 procent

4. december 2020
1 minuts læsetid
forsikringsselskab vurdering varigt mén

Det er vigtigt at finde ud af, om forsikringsselskabets vurdering af dit varige mén er korrekt. Det kan blive til mange penge, selvom der bare er tale om yderligere 5 %.

I september 2017 var en af vores klienter ude for en alvorlig ulykke på knallert, hvor han blev påkørt af en bil og kastet 10 meter væk.

Han kom på sygehuset umiddelbart efter skaden, hvor han havde et åbentstående sår og frilagt knogle i venstre underben. Efterfølgende gennemgik han flere operationer og en hudtransplantation.

Omkring et år efter ulykken vurderede hans ulykkesforsikring det varige mén til 5 %.

Vi synes, at ulykkesforsikringsselskabets vurdering af det varige mén var for lav. I samråd med klienten besluttede vi derfor at bede selskabet om at forelægge sagen for Arbejdsmarkedets Erhvervssikring for deres regning. Det gik de efter længere tids drøftelser med til.

Vurdering steg med 5 %

I starten af 2020 modtog vi udtalelsen fra Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, som vurderede det varige mén til 10 %. Vi bad herefter ulykkesforsikringsselskabet om at udbetale den manglende godtgørelse.

I slutningen af juni 2020 lykkedes det endelig at få de sidste 40.000,00 kr. udbetalt fra forsikringsselskabet.

Det er vigtigt at finde ud af, om forsikringsselskaberne vurderer dit varige mén korrekt. Det kan blive til mange penge, selvom der bare er tale om yderligere 5 %. Det er denne sag et godt eksempel på.

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ring 8.00 - 16.00
+45 72 30 12 05
Eller skriv til os 24/7
mail@stormadvokatfirma.dk
shapol n. enggaard
Shapol N. Enggaard
Advokat, Partner
cross