mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

Tre advokater fra STORM Advokatfirma optaget i Gældsstyrelsens advokatpanel

Tre advokater fra STORM Advokatfirma optaget i Gældsstyrelsens advokatpanel

Advokaterne Rune Hyllested, Mikkel Anker Pedersen og Erik Braad fra STORM Advokatfirma er udpeget til at deltage i Gældsstyrelsens nye advokatpanel, hvor lokale advokater skal håndtere konkurser for styrelsen.

Det er hidtil Advokatfirmaet Poul Schmith, Kammeradvokaten, der har haft hoveparten af opgaverne med konkurshåndtering for staten.

Gældsstyrelsen har nu etableret et panel af lokale advokater, der kan påtage sig opgaven som kurator i sager, hvor styrelsen har indgivet konkursbegæring.

Rune Hyllested og Mikkel Anker Pedersen sidder i panelet for Aalborg og Hjørring retskredse, mens Erik Braad sidder i panelet for Hjørring retskreds.

– Vi er glade for, at blive en del af det advokatpanel, som Gældsstyrelsen kan pege på i tilfælde af, at styrelsen begærer virksomheder eller personer konkurs. Vi ser frem til samarbejdet med styrelsen, siger CEO, advokat og partner i STORM Advokatfirma, Rune Hyllested.

Specialister i konkurshåndtering

STORM Advokatfirma er højt specialiseret inden for konkursbehandling. Et gennemarbejdet koncept sikrer effektivitet i behandlingen og øger ofte værdien af de aktiver, der er i de enkelte konkursboer. Dermed sikres kreditorerne mest muligt af deres tilgodehavender.

– Vi er med andre ord klar, når Gældsstyrelsen henvender sig, siger Rune Hyllested.

Samtidig med offentliggørelsen af advokatpanelet, fortalte det nordjyske folketingsmedlem for Venstre, Preben Bang Henriksen til DR, at det har været en årelang politisk kamp, at få flyttet advokatopgaverne ud i landet.

– Stor ros til Preben Bang Henriksen og de øvrige politikere for at have kæmpet denne kamp, siger Rune Hyllested.

Advokatpanelet er udvalgt pr. 30. april 2019. Sammensætningen af panelet findes her