Hjælp til behandling af erstatningssag og valg af speciallæge endte med en halv million i erstatning

17. februar 2020
2 minutters læsetid
valg af speciallæge

Valg af speciallæge og professionel hjælp, kan have stor betydning for udfaldet af din erstatningssag og fastsættelsen af det varige mén.

I foråret 2017 var en af vores klienter ude for en alvorlig motorcykelulykke, hvor han kom til skade med højre skulder og venstre knæ.

Han kontaktede os allerede to måneder efter ulykken, da han gerne ville have hjælp til sagen.

I første omgang blev klientens krav på godtgørelse for svie og smerte og erstatning for tabt arbejdsfortjeneste opgjort.

Herefter blev det tid til at vurdere det varige mén.

Når det varige mén skal vurderes, er det altid vigtigt for os, at klienten bliver undersøgt af en kompetent speciallæge, som lytter til, hvad der bliver sagt. Det er vigtigt, fordi erklæringen ofte vil have afgørende betydning for vurderingen af ménet og sagens videre forløb i øvrigt. I denne sag drøftede vi derfor også valget af speciallæge med vores klient, inden forsikringsselskabet indhentede erklæringen.

Fastsættelse af varigt mén inden en måned

Allerede mindre end en måned efter indhentelsen af speciallægeerklæringen blev der opnået enighed med både ansvars- og ulykkesforsikringsselskabet om fastsættelsen af det varige mén.

Det betød, at der skete hurtig udbetaling af beløbet til klienten, som endte med at modtage knap en halv million i erstatning.

I nogle tilfælde kan det altså være en god idé, at få hjælp fra en advokat med speciale i personskadeerstatning, hvis du har været ude for en ulykke.

Kontakt os allerede i dag på telefon 72 30 12 05, hvis du har brug for hjælp i din sag. Du får altid en gratis vurdering af din sag hos os.

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

  Ring 8.00 - 16.00
  +45 72 30 12 05
  Eller skriv til os 24/7
  mail@stormadvokatfirma.dk
  shapol n. enggaard
  Shapol N. Enggaard
  Advokat, Partner
  cross