mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

[wpseo_breadcrumb]

Køb af Liebhaveri

Mange forbinder oftest udtrykket liebhaveri med en høj pris på ejendommen, men dette er ikke nødvendigvis den eneste faktor af betydning for, om en fast ejendom er liebhaveri. Liebhaveri er også en definition, der bruges om en fast ejendom, der enten er unik, sjælden, har en ekstraordinær god beliggenhed, eller er en særlig ejendom hvad angår arkitektur eller historie. 

Liebhaveri definition

En liebhaverejendom kan således både være en landejendom, et sommerhus eller en almindelig villa, og det er således muligt at finde liebhaveri både ved vandet, i forbindelse med landbrug og i byerne.

Har du fundet liebhaveri til salg, som du ønsker at købe, er det en god idé at holde sig for øje, at der kan være forskellige regler der gør sig gældende for den enkelte ejendom. Det kan både være regler om fredning og anvendelse, ligesom der kan være forskellige regler i forbindelse med tilbygning eller renovering, alt efter om ejendommen er beliggende i by-, land- eller sommerhuszone.

Hos STORM Advokatfirma har vi advokater med speciale i fast ejendom, der kan rådgive dig i forbindelse med dit køb, så du sikrer dig kendskab til og overholdelse af de forskellige regelsæt, der gør sig gældende for den konkrete ejendom.

Vil du ringes op?

    Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.


    Eller brug nedenstående formular:

    Skal du købe bolig?

    Få en vurdering af din boligsituation. Benyt dig af nedenstående formular eller ring til os på telefon 72 30 12 05.

    Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.