Derfor er graden af dit varige mén vigtig for din erstatning

25. november 2021
1 minuts læsetid
varige mén

Vidste du, at det er afgørende for din sag vedrørende erstatning for tab af erhvervsevne, at dit varige mén bliver fastsat til 5 procent eller mere?

Det vidste vores klient heldigvis godt i denne sag, og kontaktede derfor advokat Charlotte Marie Schmidt Christensen, da han modtog en afgørelse i sin arbejdsskadesag, hvor ménet blev fastsat til mindre end 5 procent.
Klienten var udsat for en arbejdsulykke i 2015.

Arbejdsmarkedets Erhvervssikring anerkendte ulykken som en arbejdsskade, men fastsatte det varige mén til mindre end 5 procent.

– Jeg klagede over afgørelsen, og Ankestyrelsen forhøjede herefter ménet til 5 procent. Dette medførte, at Arbejdsmarkedets Erhvervssikring og senere Ankestyrelsen ligeledes vurderede, at min klient var berettiget til erstatning for tab af erhvervsevne, siger Charlotte Marie Schmidt Christensen og konkluderer:

– Det vigtige man kan udlede af denne sag er, at det er nødvendigt at tage kampen tidligt i en personskadesag. Hvis det ikke var lykkedes at få méngraden forhøjet til 5 procent, ville min klient ikke have modtaget erstatning for tab af erhvervsevne, som jo er den erstatning, der skal kompensere for, at han havde mistet sin evne til at arbejde.

Få det fulde overblik over erstatning

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

    Ring 8.00 - 16.00
    +45 72 30 12 05
    Eller skriv til os 24/7
    mail@stormadvokatfirma.dk
    cross