Trods fuldtidsarbejde: Får over en million for erhvervsevnetab

23. november 2017
1 minuts læsetid
STORM henter erstatning

En af vores klienter har efter mange års kamp fået anerkendt, at hans skulderlidelse er en erhvervssygdom. Derfor får han over en million kroner, selvom han fortsat har et fuldtidsjob.

Mange års hårdt arbejde medførte en skulderlidelse hos vores klient. Dermed er der tale om en erhvervssygdom. Men det var ikke let, at få den anerkendelse og efterfølgende erstatning.

-Efter flere års kamp har vi nu endelig fået medhold i at skulderlidelsen er kommet på grund af arbejdet og skaden derfor skal anerkendes som en erhvervssygdom, siger advokat og partner Shapol Enggaard, der har ført sagen.

En af de store udfordringer i sagen har været, at klient formåede at finde et nyt fuldtidsarbejde. Derfor argumenterede modparten for at der ikke var tale om et erhvervsevnetab.

– Men vi får medhold i vores påstand om at der er lidt et tab, og at han derfor er berettiget til erstatning for erhvervsevnetab, siger Shapol Enggaard.

Klienten endte med at få over en million kroner.

Skal vi kigge på din sag? Vi arbejder efter princippet ”ingen erstatning – ingen regning”, hvilket betyder at vi kun tager betaling for vores arbejde, hvis du opnår erstatning.

Kontakt os allerede i dag på telefon 72 30 12 05 for en uforpligtende drøftelse af din sag.

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ring 8.00 - 16.00
+45 72 30 12 05
Eller skriv til os 24/7
mail@stormadvokatfirma.dk
shapol n. enggaard
Shapol N. Enggaard
Advokat, Partner
cross