mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

[wpseo_breadcrumb]

Udarbejdelse af lokalplan

Den detaljerede og konkrete planlægning sker ved udarbejdelse af lokalplaner, der i sagens natur ikke må være i strid med rammerne i kommuneplanen. Lokalplanen indeholder oplysninger om planens formål. Det kan for eksempel være overførsel af et areal fra landzone til byzone med efterfølgende udstykning af parcelhusgrunde for øje. 

Grundet detaljeringsgraden er en lokalplan ofte en omfattende plan, der kræver et grundigt og dybdegående forarbejde. Der er mange hensyn, der skal inddrages i udarbejdelse af lokalplaner.

Offentlig høring i forbindelse med ændring i lokalplaner 

Foruden den politiske vedtagelse af en lokalplan, er der en periode med offentlig høring, hvor borgere har mulighed for at komme med indsigelser og ændringsforslag i øvrigt. Som berørt borger er det afgørende at fremkomme med indsigelser inden for de forskellige frister, da man ellers kan fortabe sin indsigelsesret.

Vi har set mange gode eksempler på, at en tidlig inddragelse af det omkringliggende samfund kan give en mere smidig proces for såvel projektansøger som de omkringboende borgere. 

Nye projekter og allerede gældende lokalplaner 

Hvis man ønsker at gennemføre et projekt i et område, hvor der er en gældende lokalplan, er det afgørende at sætte sig ind i eksisterende lokalplan. Den gældende lokalplan vil da fortælle hvor højt man må bygge, hvilken anvendelse der er mulig osv. I nogle tilfælde kan man få dispensation fra en lokalplan. Der er også sager, hvor det kan være usikkert om hvorvidt der er lokalplanpligt. 

Vi bistår gennem den ofte mange lange proces det kan være, at opnå den planmæssige ramme, der er nødvendigt for at få en projekt realiseret. 

Vil du ringes op?

  Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.


  Eller brug nedenstående formular:

  Har du spørgsmål til din ejendom

  Få en vurdering af din boligsituation. Benyt dig af nedenstående formular eller ring til os på telefon 72 30 12 05.

  Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.


   [contact-form-7 id="14831" title="2 - Ring mig op"]
   <div role="form" class="wpcf7" id="wpcf7-f14831-o4" lang="da-DK" dir="ltr"> <div class="screen-reader-response"><p role="status" aria-live="polite" aria-atomic="true"></p> <ul></ul></div> <form action="/landbrug/miljoe-og-planret-landbrug/lokalplan/#wpcf7-f14831-o4" method="post" class="wpcf7-form init" novalidate="novalidate" data-status="init"> <div style="display: none;"> <input type="hidden" name="_wpcf7" value="14831" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_version" value="5.5.4" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_locale" value="da_DK" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_unit_tag" value="wpcf7-f14831-o4" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_container_post" value="0" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_posted_data_hash" value="" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_hidden_group_fields" value="" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_hidden_groups" value="" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_visible_groups" value="" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_repeaters" value="[]" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_steps" value="{}" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_options" value="{&quot;form_id&quot;:14831,&quot;conditions&quot;:[],&quot;settings&quot;:{&quot;animation&quot;:&quot;yes&quot;,&quot;animation_intime&quot;:200,&quot;animation_outtime&quot;:200,&quot;conditions_ui&quot;:&quot;normal&quot;,&quot;notice_dismissed&quot;:false,&quot;notice_dismissed_rollback-cf7-5.4&quot;:true}}" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_recaptcha_response" value="" /> </div> <div class="uk-form-row uk-margin-top"> <div class="uk-form-controls uk-width-medium-2-3 uk-width-small-1-1"><span class="wpcf7-form-control-wrap klient-telefon"><input type="tel" name="klient-telefon" value="" size="40" class="wpcf7-form-control wpcf7-text wpcf7-tel wpcf7-validates-as-required wpcf7-validates-as-tel uk-input" aria-required="true" aria-invalid="false" placeholder="Dit telefonnr." /></span></div> <div class="cta-submit"> <p><input type="submit" value="Ring mig op" class="wpcf7-form-control has-spinner wpcf7-submit uk-button uk-button-primary om-trigger-conversion uk-width-1-1" /></p></div> </div> <div class="wpcf7-response-output" aria-hidden="true"></div></form></div>