mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15
STORM > Persondata (GDPR)
STORM > Persondata (GDPR)

Persondata (GDPR)

Sådan efterlever din virksomhed persondatareglerne

Efterlev de skærpede persondataregler med vores persondatakoncept, der sikrer at din virksomhed efterlever de nye og strammere regler.

Næsten alle virksomheder behandler persondata. Det kan være oplysninger om kunder, medarbejdere, samarbejdspartnere eller helt andre parter.

Den 25. maj 2018 trådte den nye persondataforordning (GDPR) i kraft. Den byder på væsentligt skærpede regler til persondatabeskyttelse, herunder nye krav til datasikkerhed og væsentlige større bødeniveauer.

Vi anbefaler, at virksomheder efterlever de nye regler.

Vi tilbyder et målrettet tjek af din virksomheds overholdelse af kravene til persondatabeskyttelse. Igennem vores persondatakoncept skaber vi et struktureret overblik over din virksomheds datastrømme, behandling af persondata og giver konkrete anbefalinger til tiltag for at kunne overholde gældende persondatalovgivning samt kravene i den kommende persondataforordning.

Vores persondata-koncept består af fire faser

Fase 1: Opstartsmøde

I første fase indleder vi med et vejledende møde, hvor vi introducerer jer mere indgående til forløbet. Vi giver jer de værktøjer og den instruktion, som I skal bruge for at kunne kortlægge jeres datastrømme og databehandlinger.

Det er jer, der skal udføre kortlægningen, men vi rådgiver gerne om metoden, hvis der opstår udfordringer under denne del af forløbet. I skal stille med mindst én fast kontaktperson gennem hele forløbet. Når I har kortlagt jeres datastrømme og databehandlinger, sender I materialet til os.

Fase 2: Complianceundersøgelse

Kortlægningen af jeres datastrømme og databehandling danner grundlag for vores compliance-undersøgelse. Her undersøger vi, om virksomhedens behandling af data overholder gældende lovgivning og de nye regler i persondataforordningen.

Fase 3: Compliancerapport

Vi udarbejder herefter en compliance-rapport, der på en kort og overskuelig måde kortlægger jeres overholdelse af gældende regler og med anbefalinger til, hvilke tiltag der er nødvendige for at overholde persondataloven i dag og for at kunne efterleve den kommende persondataforordning.

Fase 4: afslutning og implementering

I er nu klar til at kunne omsætte rapporten til handling og implementere vores konkrete anbefalinger.

Som afslutning på vores forløb aftaler og planlægger vi implementeringen af vores konkrete anbefalinger.

Vil du vide mere om udfordringerne indenfor persondataområdet? Kontakt os på telefon 72 30 12 05

Kontakt os