Klagede over forsikringsselskabets afgørelse og fik 75.000 kr.

30. august 2022
1 minuts læsetid

I august 2020 var en af vores klienter udsat for en fritidsulykke, hvor hun under en fodboldkamp brækkede skinnebenet.

Hun anmeldte selv skaden til sin fritidsulykkesforsikring, som herefter afslog erstatning med henvisning til, at selskabet mente, at det varige mén var mindre end 5 procent.

I maj 2022 henvendte hun sig til os for at få en vurdering af, om forsikringsselskabets afgørelse var korrekt.

Klagede over afgørelsen

Vi var ikke enig i forsikringsselskabets vurdering, og efter aftale med klienten besluttede vi derfor at lave en klage til forsikringsselskabet.

Forsikringsselskabet revurderede herefter sin tidligere afgørelse og vurderede på baggrund af klagen, at det varige mén korrekt udgjorde 5 procent. Der var ikke inddraget nye lægelige oplysninger i sagen, så forsikringsselskabets ændrede udelukkende deres holdning ud fra klagen.

Klienten har netop fået en erstatning på 75.000 kr. for det varige mén på 5 procent.

Sagen er et rigtig godt eksempel på, at det altid er vigtigt at få en uvildig vurdering af, om forsikringsselskabets afgørelser er korrekte. Samtidigt viser sagen også, at det godt kan betale sig at klage. Vi anbefaler derfor altid, at du rådfører dig med en specialist, når du får en vurdering af dit varige mén fra et forsikringsselskab.

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

    Ring 8.00 - 16.00
    +45 72 30 12 05
    Eller skriv til os 24/7
    mail@stormadvokatfirma.dk
    cross