← Mød hele holdet

Lene Marie Braad

Advokat
52 19 23 77lbr@stormadvokatfirma.dk

Uddannelse
Cand.jur., Aalborg Universitet, 2014
Beskikket som advokat 2017

Lene Marie Braad

Om Lene

Jeg er uddannet jurist, Cand. Jur. ved Aalborg Universitet i 2014.

Efter endt uddannelse har jeg arbejdet som advokatfuldmægtig i et mindre lokalt advokatfirma i Nordjylland fra 2014-2015.

Siden 2015 har jeg været ansat i STORM Advokatfirma, først som advokatfuldmægtig og senere som advokat fra 2017, hvor jeg blev beskikket som advokat af justitsministeriet.

Siden 2014 har jeg arbejdet specialiseret indenfor familie- og arveret, hvilket jeg udelukkende beskæftiger mig med i dag.

Jeg har samtidig et bredt kendskab til flere retsområder og har således rådgivet både erhvervsdrivende og private klienter, herunder har jeg særligt beskæftiget mig med fast ejendom og rådgivning af private klienter indenfor f.eks. køb og salg af fast ejendom.

Inden for familie- og arveret rådgiver jeg blandt andet om udarbejdelse af testamenter, fremtidsfuldmagter, samejeoverenskomster samt dødsbobehandling.

Jeg har stor erfaring med at føre retssager indenfor familieretten, herunder særligt sager om forældremyndighed, bopæl og samvær.

Endvidere bistår jeg klienter i forbindelse med sager om separation eller skilsmisse, ægtefællebidrag, bodeling i forbindelse med skilsmisse eller separation samt sager om samlivsophævelse.

I min rådgivning og behandling af sager lægger jeg stor vægt på, at mine klienter føler sig trygge og kan komme bedst muligt videre når der sker ændringer i familielivet, hvilket er særligt vigtigt inden for det familieretlige område, som altid vedrører problemstillinger af stor betydning for den enkelte.

Jeg er medlem af Danske Familieadvokater og samarbejder med Det Gode Testamente.

Det gode testamente danske familieadvokater

Det siger kunderne om Lene

Føler sig velkommen

Føler sig velkommen, lytter til hvilke ønsker man har som skal nedfældes på papir og giver gode råd. En dejlig oplevelse igennem hele processen.
Raci Thomsen
Trustpilot

Fin service

Fin service Blev hjulpet promte De er så søde og imødekomme Blev vejledt og hjulpet hele vejen De bedste anbefalinger her fra
Jesper og Annette
Trustpilot

Artikler

Læs flere

Podcasts

Se flere

Lene arbejder bl.a. sammen med

cross