Dansk

Personskade

Personskade og Erstatning

Er du kommet til skade, skal du have præcis den erstatning, som du er berettiget til. Vi står klar til at hjælpe dig med at få overblik og sikre dig den rigtige erstatning.

Vælger du STORM Advokatfirma, kan du derfor være sikker på, at du får den bedste rådgivning. Vores advokater med speciale i personskade vil kæmpe for dine rettigheder og samtidigt løbende holde dig opdateret.

Når en ulykke rammer, er der mange bekymringer, der hurtigt melder sig. Hvor og hvornår skal jeg melde skaden? Hvilke rettigheder og krav har jeg, og hvordan undgår jeg at blive snydt? Uanset om du har været ude for en trafikulykke, arbejdsulykke, fritidsulykke eller patientskade, står vores dedikerede team af advokater og sagsbehandlere med speciale i personskade klar til at hjælpe dig. Vi sørger for, at du ikke står alene mod forsikringsselskabet, arbejdsgiveren, kommunen eller hvem, der nu ellers er involveret i din erstatningssag.

Hos STORM Advokatfirma ser vi det som vores fornemmeste opgave at hjælpe familier og enkeltpersoner, når de har brug for det. Ikke kun med at få skaffet den rette erstatning fra forsikringsselskabet. På det personlige og menneskelige plan kan det være rart at sparre med nogle andre udefra, som kender til de vanskelige forhold, som du oplever efter ulykken, når du er kommet til skade. Uanset om din skade har givet anledning til nye overvejelser eller vigtige beslutninger, står vi derfor klar til at hjælpe dig.

Samtidigt er vi klar over, at personskadeerstatningssager ofte kan være af meget stor betydning for den enkeltes liv, samt være særligt komplicerede eller langvarige forløb. Vi tilbyder derfor en ganske gratis og uforpligtende vurdering af din sag. På den måde får du muligheden for at se os an, samtidigt med, at du får en professionel vurdering af din sag.

Derudover er det vores udgangspunkt, at du skal have den erstatning, som du kan tilkomme. Du kan derfor være sikker på, at vi vil kæmpe for, at du får netop den erstatning, som du har krav på. Det gælder uanset om der er tale om krav på svie og smerte, varigt mén, tabt arbejdsfortjeneste, tab af erhvervsevne eller noget helt andet.

Gennem tiden har vi således hjulpet et stort antal danskere med personskadeerstatningssager. Vores advokater har mangeårig erfaring inden for området og udgør samtidigt et af landets førende teams – både for så vidt angår trafikulykker, arbejdsulykker, fritidsulykker og patientskader. Vi har et indgående kendskab til dine rettigheder, og vi ved, hvor der skal sættes ind for at undgå en lang sagsbehandlingstid. Du kan derfor være helt sikker på, at du hos os er i såvel trygge, som erfarne hænder.

Endvidere er det en selvfølge for os, at følge din sag til dørs. Vi giver ikke op på halvvejen og kæmper altid 100 % for dine rettigheder. Samtidigt sørger vi også hele tiden for, at du holdes opdateret gennem forløbet. Du vil derfor opleve, at sagsbehandlingen er meget professionel – men også skrevet på et sprog, som er til at forstå. Hos STORM Advokatfirma anser vi det som en af vores vigtigste opgaver at have dig med i processen.

Er du kommet til skade? Få en gratis vurdering af din sag!

Personskadeerstatning? Få en uforpligtigende snak

Kontakt os allerede i dag til en uformel drøftelse af din sag på telefon 72 30 12 05 eller hs@stormadvokatfirma.dk.

Gratis retshjælp

Hvis du er kommet til skade, tilbyder STORM Advokatfirma, at du kan få en gratis og uforpligtende vurdering af din sag gennem vores retshjælp hver onsdag i tidsrummet 13.30 – 15.00. Det eneste du skal gøre er at møde op på vores kontor på Tankedraget 7, 5 sal. 9000 Aalborg.

Har du ikke mulighed for at komme ind til kontoret, er der mulighed for at få en vurdering af din sag telefonisk ved at ringe til os på telefon 72301205.

det-siger-vores-kunder

 • Marcussen A/S

  Jeg har altid været glad for samarbejdet med STORM, fordi de er åbne, venlige, meget kompetente og hurtige. Du får en god rådgivning, som man virkelig kan bruge til noget.
  Poul Erik Marcussen, Direktør
 • Janne Kristensen, Løgstør

  Janne Kristensen
 • Lystrup og Jomfruens Egede

 • Grotrian A/S

  De er blevet store, de er stærke, professionelle, yder professionel service. Og så er der en personlighed bagved - det kan jeg godt li'
  Lars Grotrian, Direktør
 • Mette Jæger Jensen, Terndrup

  Rigtig, rigtig godt - så kort kan det siges. En stor anbefaling af Advokat Anders Munk Zacho.
  Mette Jæger Jensen, Terndrup
 • Valgte selv at erklære sig konkurs.

  Jeg kan få en fremtid uden stor gæld og mulighed for at spare op til den dag, jeg forlader arbejdsmarkedet.
  Laurids Frandsen, Landmand
 • Tommy Bendixen, Tilst

  Jeg kan kun anbefale Advokat Anders Munk Zacho til andre, hvis de kommer i samme situation som jeg.
  Tommy Bendixen
 • Margaret Aalling, Sommersted.

  ”Meget kort sagt vil jeg beskrive min oplevelse med Anders Munk Zacho som tip-top. Intet mindre”
  Margaret Aalling, Sommersted
 • Kvægkonkurser på stribe

  "I dag kan jeg se, at vi gjorde det rigtige. Jeg skulle måske have trukket konkurs-kortet tidligere."
  Landbrugsavisen
 • Det kan være svært at tage beslutningen i tide

  Det kan være svært at tage beslutningen i tide.
  Ove Munk, tidligere svineavler

  Mød vores team

  Inden for hver af de seks discipliner har vi erfarne jurister, der er 100 procent på hjemmebane, og som er klar til at gå gennem både ild, vand og alle de nødvendige retsinstanser for at nå det bedst mulige resultat.

  om-storm

  Kontakt os

  • Adresser:
   Tankedraget 7, 5. sal.
   9000 Aalborg
   Messevej 2
   9600 Aars
   Østergade 15, 2. sal
   9690 Fjerritslev

  Se åbningstider

  Vil du gerne ringes op?

  Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op snarest muligt.