mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15
Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.

Er du kommet til skade?

Få en gratis vurdering af din sag. Udfyld formularen nedenfor, så kontakter en af vores advokater dig om din sag.


Personskade

Har du påtaget dig en personskade? Stormadvokatfirma hjælper dig med præcis den erstatning, som du er berettiget til.

Når en ulykke rammer, er der mange bekymringer, der hurtigt melder sig:

  • Hvor og hvornår skal jeg anmelde skaden?
  • Hvilke rettigheder og krav har jeg?
  • Hvordan undgår jeg at blive snydt?

Stå ikke alene med personskade

Uanset om du har været ude for en trafikulykkearbejdsskadefritidsulykke eller en patientskade, står vores dedikerede team af advokater og sagsbehandlere med speciale i personskade klar til at hjælpe dig. Vi sørger for, at du ikke står alene mod forsikringsselskabet, arbejdsgiveren, kommunen eller hvem, der nu ellers er involveret i din erstatningssag.

Derudover er det vores udgangspunkt, at du skal have den erstatning, som du kan tilkomme. Du kan derfor være sikker på, at vi vil kæmpe for, at du får netop den erstatning, som du har krav på. Det gælder uanset om der er tale om krav på svie og smerte, varigt mén, tabt arbejdsfortjeneste eller tab af erhvervsevne.

Gennem tiden har vi således hjulpet et stort antal danskere med erstatningssager. Vores advokater har mangeårig erfaring inden for området og udgør samtidigt et af landets førende teams – både for så vidt angår trafikulykker, arbejdsskader, fritidsulykker og patientskader. Vi har et indgående kendskab til dine rettigheder, og vi ved hvor der skal sættes ind, for at undgå en lang sagsbehandlingstid. Du kan derfor være helt sikker på, at du hos os er i såvel trygge, som erfarne hænder.

Klientudtalelse:

Per Gresell var udsat for en arbejdsulykke og kæmpede siden alene, for at få sin erstatning. Efter at have kæmpet i mere end fire år, besluttede Per Gresell at henvende sig til STORM Advokatfirma for at få hjælp. Det har han ikke fortrudt.
Per Gresell siger:

 

Hjælpen har været yderst professionel. Der har overhovedet ikke været noget, man kunne pege fingre ad. Det har været lige fra sekretæren til advokaten, der har hjulpet mig. Jeg kan ikke rose dem nok

Per Gresell

Vil du ringes op?

Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.


Eller brug nedenstående formular:

Er du komme til skade?

Få en gratis vurdering af din sag. Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig om din sag.