← Mød hele holdet

Jakob Dannevig

Advokatfuldmægtig
28 43 25 10jd@stormadvokatfirma.dk

Uddannelse
Cand.jur., Aalborg Universitet, 2022

Jakob Dannevig

Om Jakob

Jeg er uddannet jurist, cand.jur., ved Aalborg Universitet i 2022.

Jeg har siden da arbejdet ved STORM Advokatfirma som advokatfuldmægtig med speciale i erstatning.

I mit arbejde med erstatningssager, beskæftiger jeg med arbejdsskadessager, ulykkesforsikringssager, ansvarssager, sager om tab af erhvervsevne samt øvrige typer af erstatningssager.

For at opnå det bedst mulige resultat for mine klienter, deltager jeg løbende i relevante kurser og undervisning indenfor personskade, for altid at have den nyeste viden indenfor området.

I mit virke indenfor erstatningsret har jeg løbende kontakt med forsikringsselskaber, offentlige myndigheder, herunder Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, Ankestyrelsen, Politiet og Arbejdstilsynet, samt de involverede parter.

Jeg har stor erfaring med at håndtere de komplekse situationer, som ofte udspringer af personskadesager, hvad end det er bevismæssige problemer, forældelse, årsagssammenhæng eller opgørelse af erstatning.

Jeg går op I at håndtere mine klienters sager på en seriøs og høflig måde. Det er vigtigt for mig, at mine klienter har en følelse af, at deres sag er i trygge hænder samtidigt med at de føler sig hørt. En alvorlig skade eller sygdom kan ændre et liv – det er derfor også vigtigt at få den rette rådgivning og behandling.

Jeg er opvokset i Vestbjerg og jeg har bopæl i Aalborg.

Det siger kunderne om Jakob

Professionel hjælp/service

Professionel hjælp/service, hurtig opfølgning, taler i et sprog, man kan forstå. Har fået virkelig god hjælp og kan klart anbefale STORM Advokatfirma!
Familien Olesen
Trustpilot

God hjælp fra Jakob ved STORM advokatfirma

Jakob Dannevig fra STORM advokatfirma gav mig rigtig god rådgivning vedrørende forsikringskrav i forbindelse med hundeangreb, benbrud og operation. Der er 3 relevante forsikringer at søge godtgørelse hos, så der er mange papirer at udfylde og mange tvivlsspørgsmål som jeg fik hjælp til kvit og frit og nu ved jeg hvad jeg skal gøre foreløbigt og at jeg nok skal hyre ham når det er tid til at lægerne skal vurdere den permanente méngrad om et lille års tid.
Emil Børresen
Trustpilot

Rigtig god oplevelse og behagelig…

Rigtig god oplevelse og behagelig samtale med Jakob Dannevig
Morten
Trustpilot

Forståelig og koncis juridisk rådgivning

Jeg har d.d. indledningsvist fået telefonisk rådgivning af advokatfuldmægtig Jakob Dannevig (Storm Advokatfirma).Rådgivningen var både forståelig, koncis og særdeles faglig uddybende, således jeg fremadrettet kan agere mest hensigtsmæssigt i forhold de juridiske forhold vedr. min arbejdsskade.Storm Advokatfirma har tidligere ydet mig værdifuld rådgivning indenfor andre området og jeg giver dem gerne mine bedste anbefalinger.
Rasmus Tipsmark
Trustpilot

Hurtig respons og kompetent hjælp på min henvendelse

Hurtig respons på min henvendelse - og super kompetent hjælp og rådgivning fra Jakob Dannevig.Jakob hjalp med en hurtig vurdering af min sag, og vi blev enige i, at lade den ligge for nu.Jeg kommer helt sikkert til, at bruge Storm Advokatfirma hvis jeg senere skulle få behov.
Jakob Larsen
Trustpilot

Jakob arbejder bl.a. sammen med

cross