mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

skade på arbejde

Arbejdsskadesag endelig afsluttet efter årelang kamp

En af vores klienter kom til skade på sit arbejde i 2016. Efter flere års kamp alene kontaktede hun os, for at få hjælp til sagen.

– I første omgang hjalp vi med at få udbetalt godtgørelse for varigt mén og løbende erhvervsevnetab, mens hun stadig var under kommunal afklaring, fortæller advokatfuldmægtig Katrine Nedergaard Paaske.

Tilkendelse af førtidspension

I september 2019 blev klienten tilkendt førtidspension. Vi kontaktede derfor Arbejdsmarkedets Erhvervssikring og bad dem om at genoptage sagen.

I maj 2020 modtog vi en endelig afgørelse fra Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, som nu vurderede erhvervsevnetabet til 90 %. Det betød, at klienten havde ret til næsten 17.000,00 kroner i erstatning om måneden indtil pensionsalderen.

– Da min klient i denne sag modtog førtidspension, var det en stor fordel for hende, at få så stor en del af erstatningen som muligt udbetalt som et engangsbeløb. Vi bad derfor Arbejdsmarkedets Erhvervssikring om at tage stilling til såkaldt kapitalisering af erstatningen, siger Katrine Nedergaard Paaske.

1,8 millioner i engangsbeløb

Kort tid herefter traf Arbejdsmarkedets Erhvervssikring afgørelse om, at klienten skulle have udbetalt et skattefrit engangsbeløb på næsten 1,8 millioner kroner. Hun ville i øvrigt stadig modtage næsten 10.000,00 kroner hver måned frem til pensionsalderen.

– Det er altid dejligt, når et årelangt forløb kan afsluttes med et godt resultat, hvilket netop var tilfældet i denne sag. Det gav min klient mulighed for at lægge sagen bag sig og komme videre med livet, slutter Katrine Nedergaard Paaske.