mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

[wpseo_breadcrumb]

Berigtigelse af ejendomme og tinglysning af skøder

Vedrørende sager til køb og salg af fast ejendom, har vi specialiserede advokater og sagsbehandlere, der står for berigtigelse af ejendomshandler, herunder udarbejdelse og tinglysning af skøde.

Udarbejdelse af skøder i forbindelse med bolighandler

At berigtige en bolighandel betyder i korte træk, at der udarbejdes et skøde til brug for notering af ejerskifte i tingbogen og herefter tinglyses skødet. I mange bolighandler vil det også være den, der berigtiger skødet, som udarbejder refusionsopgørelsen. 

Ved at få hjælp fra en advokat med speciale indenfor ejendomshandel og tinglysning til at udarbejde skødet, sikrer I at den nødvendige proces gennemføres, herunder at der først meddeles frigivelse af købesummen, når skødet er tinglyst korrekt og endeligt.

Udgifter ved berigtigelse af bolighandel

Når en ejendomshandel skal berigtiges, og skødet tinglyses, er der udgifter, som I skal blive enige om hvorvidt sælger eller køber skal betale.

Vi oplever ofte, at fordelingen af udgiften til handlens berigtigelse og tinglysningsafgiften bliver forhandlet mellem parterne i forbindelse med forhandling af købesum for ejendommen samt pris for eventuelle øvrige aktiver, der indgår i handlen. 

Det er derfor vigtigt - både som køber og som sælger - at kende til prisen for berigtigelsen af handlen, som består af både tinglysningsafgift samt salær til den advokat eller anden rådgiver, der udfører berigtigelsen.

Afgiften for berigtigelse af en ejendomshandel (tinglysningsafgiften) består af en fast afgift på kr. 1.750,00 og en variabel afgift på 0,6 % af købesummen (tallet rundes op til nærmeste 100).

Udover tinglysning af skøde kan vores erfarne medarbejdere også hjælpe til i forbindelse med udarbejdelse og tinglysning af servitutter, ligesom vi også rådgiver indenfor alle aspekter af tinglysning.

Vil du ringes op?

    Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.


    Eller brug nedenstående formular:

    Har du spørgsmål til din ejendom

    Få en vurdering af din boligsituation. Benyt dig af nedenstående formular eller ring til os på telefon 72 30 12 05.

    Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.