mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

[wpseo_breadcrumb]

Skøde

Når der skal fastlægges ejerskab over en ejendom, skal der tinglyses et skøde. Tinglysning af skøde anses som domstolens offentliggørelse af rettigheder over ejendommen.

Det er derfor et juridisk bindende dokument, som giver gyldighed over andre rettigheder. Tinglysning af skøde ses ofte i sammenhæng med bolighandel, hvor realkreditlån tinglyses. Det vil sige, at realkreditinstituttet har sikkerhed i din bolig. Så hvis du ikke betaler af på dit lån, så kan de i værste tilfælde kræve, at boligen kommer på tvangsauktion.

Ved tinglysning af skøde sikrer du derfor din adkomst af en ejendom, uanset om det blot er overdragelse af en andel, eller om det er ejendommen i sin helhed. Det er derfor utrolig vigtigt, at få udarbejdet et skøde korrekt.

Digital tinglysning

Danmark var det første land i verden som gjorde tinglysning digital. Dette skete i september 2009, og selvom vi var hurtigt ude med en digital løsning, så kan hjemmesiden stadig være svær at gennemskue. Det kan derfor være en god idé at få kvalificeret hjælp.

Hos Storm Advokatfirma har vi advokater med speciale inden for fast ejendom, som står klar til at hjælpe dig. På denne måde er du helt sikker på, at overdragelsen sker på rette vis, og at din rettighed er sikret. Efter en samtale med din advokat er du bedre stillet økonomisk, og din bekymring vil være fjernet.

Vi står ligeledes til rådighed, hvis du ønsker hjælp til en refusionsopgørelse, så der sker den korrekte fordeling af udgifter til ejendommen. Du finder vores kontaktoplysninger herunder.

Vil du ringes op?

    Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.


    Eller brug nedenstående formular:

    Har du spørgsmål til din ejendom

    Få en vurdering af din boligsituation. Benyt dig af nedenstående formular eller ring til os på telefon 72 30 12 05.

    Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.