mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

[wpseo_breadcrumb]

Sager vedrørende børn og skilsmisse

Skal I gå fra hinanden, og har I børn under 18 år, skal I som forældre fortsat samarbejde om jeres fælles børn efter bruddet. Selvom det kan være rigtig svært, vil det være til gavn for jeres børn, hvis et godt samarbejde er muligt.

Har I fælles forældremyndighed, bibeholder I den fælles forældremyndighed efter samlivsophævelsen eller skilsmissen, medmindre I aftaler andet, eller Retten afsiger dom om, at forældremyndigheden skal overføres til den ene af jer. 

Selvom der er fælles forældremyndighed, skal der ved skilsmisse tages stilling til, hvor jeres børn skal have bopæl, og hvor meget samvær den anden forælder skal have. Kan I ikke blive enige, er det i sidste ende Familieretten og/eller Familieretshuset, der træffer afgørelse i sagen. 

Nye regler efter 1. juli 2020

Pr. 1. juli 2020 er refleksionsperioden på 3 mdr. for de ægtefæller, der har fælles børn under 18 år afskaffet. Refleksionsperioden betød, at ægtefæller med fælles børn under 18 år først kunne blive skilt efter en 3 måneders refleksionsperiode. 

De nye regler betyder, at det nu er muligt, at blive bevilget direkte skilsmisse, såfremt ægtefællerne er enige om det, også selvom ægtefællerne har fælles børn under 18 år. 

Kontakt os for vurdering af din sag

Ring 72 30 12 05 og få en vurdering af din sag. Læs mere i menuerne til venstre.

Det kan være nødvendigt, at have en specialiseret advokat til at rådgive dig tidligt i forløbet, så du er opmærksom på konsekvenserne af de aftaler I indgår om f.eks. bopæl og samvær.

 

Vil du ringes op?

    Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.


    Eller brug nedenstående formular:

    Står du ved en skillevej?

    Få en vurdering af din sag. Udfyld formularen nedenfor, så kontakter en af vores advokater dig om din sag.