Patientskade: Behandling med valsartan kan give ret til erstatning

27. august 2018
1 minuts læsetid
Tilbagebetaling til patienter - Patienterstatning

Har du taget blodtryksmedicin, der indeholder valsartan, skal du kontakte din læge og samtidig være opmærksom på, at du kan have ret til erstatning, hvis medicinen har medført leverskade eller kræft. Vi kan hjælpe dig, hvis du står i den uheldige situation.

Den 4. juli 2018 oplyste Lægemiddelstyrelsen, at der var fundet urenheder i flere varianter af den type blodtryksmedicin, som indeholder det aktive stof valsartan.

Det betyder, at nogle af de patienter, som har indtaget medicinen, kan have en øget risiko for at få leverskader eller at udvikle kræft.

Medicinen er tidligere solgt under navnet Valsartan eller Valsavil, og sælges ikke længere på landets apoteker. Det er dog vigtigt, at du kontakter din læge, hvis du har indtaget en af de tilbagekaldte varianter.

Samtidigt er det vigtigt, at du er opmærksom på, at du kan have ret til erstatning, hvis medicinindtagelsen har medført leverskade eller kræft.

Såfremt dette er tilfældet, skal du anmelde skaden til Patienterstatningen.

Vi kan hjælpe dig med anmeldelsen, ligesom du altid er velkommen til at kontakte os på telefon 72 30 12 05, hvis du har yderligere spørgsmål.

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

  Ring 8.00 - 16.00
  +45 72 30 12 05
  Eller skriv til os 24/7
  mail@stormadvokatfirma.dk
  shapol n. enggaard
  Shapol N. Enggaard
  Advokat, Partner
  cross