Datarum

Datarum

storm advokatfirma

Hvornår bør man bruge et datarum?

Et datarum er oplagt i alle situationer, hvor parterne har behov for at udveksle dokumenter og efterfølgende dokumentere hvilke dokumenter, der er blevet udvekslet, eller hvis der er en stor mængde data, som skal struktureres for at skabe overskuelighed.

Det vil typisk være tilfældet i større transaktioner, som f.eks. virksomhedsoverdragelser, men også handler med f.eks. fast ejendom kan med fordel benytte datarum, hvis den handlede ejendom kommer med tilpas omfattende salgsmateriale.

Det er særligt oplagt at bruge datarum ved salg, herunder særligt at bruge datarum i due diligence i forbindelse med hel eller delvis virksomhedsoverdragelse.

Endelig har datarummet den fordel, at det kan uddelegeres hvem der leverer de enkelte oplysninger. I overdragelsen af f.eks. et projektbyggeri i en holdingselskabskonstruktion, kan advokaten bidrage med de juridiske dokumenter, sælger kan bidrage med projektmaterialer, tegningsmaterialer, relevant korrespondance med eventuelle entreprenører mv., mens revisor kan bidrage med regnskabsmaterialer, herunder mellembalancer. Således undgås det, at advokaten bliver en forsinkende og fordyrende flaskehals for handlens gennemførsel.

Hos STORM Advokatfirma står vi gerne til rådighed for en uforpligtende drøftelse om brugen af eller inspiration til datarum og rådgivning i forbindelse hermed.

Gå på opdagelse i vores vidensunivers

Læs flere

Dine specialister i datarum

25+ dygtige kollegaer
Mød hele holdet
Ring 8.00 - 16.00
+45 72 30 12 05
Eller skriv til os 24/7
mail@stormadvokatfirma.dk

Skal vi drøfte din sag?

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Christian Bay Nielsen
Ring 8.00 - 16.00
+45 72 30 12 05
Eller skriv til os 24/7
mail@stormadvokatfirma.dk
Christian Bay Nielsen
cross