mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

[wpseo_breadcrumb]

Køb ejerlejlighed

Når du køber lejlighed, er der mange dokumenter, der skal gennemgås.

Derfor er det vigtigt, at du får en specialiseret advokat til at gennemgå samtlige dokumenter inden købet. På den måde er du sikret mod ubehagelige overraskelser efter købet.

Ejerforening

Når du køber en ejerlejlighed vil der normalt være en ejerforening, som du automatisk bliver medlem af. Det er vigtigt at få undersøgt ejerforeningens økonomiske forhold, vedtægter og generalforsamlingsreferater, så du som køber ved, hvad det er for en forening, du bliver medlem af. Er der eksempelvis forhøjelser i fællesudgifterne på vej?

Forhøjelse af fællesudgifterne sker ofte, hvis ejendommen eller dele af den er i dårlig stand (eksempelvis vinduer, der skal skiftes). Derfor er det vigtigt, at du som køber ikke kun har fokus på din kommende lejligheds stand, men også selve ejendommen.

Tilstandsrapport

Køb af en ejerlejlighed adskiller sig fra køb af et hus ved, at der sædvanligvis ikke udarbejdes en tilstandsrapport. Du skal derfor være opmærksom på lejlighedens stand, da du har en undersøgelsespligt. Det kan i den forbindelse være en mulighed, at du får en bygningssagkyndig til at gennemgå lejligheden inden købet. Med rådgivning fra os undgår du de ubehagelige overraskelser ved køb af ejerlejlighed.

Advokatforbehold

Sørg for at få indsat et advokatforbehold i købsaftalen, inden du underskriver den hos ejendomsmægleren. Advokatforbeholdet giver dig nemlig mulighed for at få ændret de forhold i købsaftalen, som vi måtte komme frem til er uhensigtsmæssige for dig som køber.

Advokatforbeholdet formuleres sådan her: “Nærværende købsaftale er i sin helhed betinget af en advokat fra STORM Advokatfirmas godkendelse

Du er også velkommen til at kontakte os inden du underskriver, så du kan få advokatens kontaktoplysninger.

Vil du ringes op?

    Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.


    Eller brug nedenstående formular:

    Skal du købe bolig?

    Få en vurdering af din boligsituation. Benyt dig af nedenstående formular eller ring til os på telefon 72 30 12 05.

    Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.