mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

[wpseo_breadcrumb]

Virksomhedsrådgivning

Din virksomhed er i sikre, juridiske hænder hos os.

Vi tænker fremsynet og helhedsorienteret, når vi rådgiver danske og udenlandske virksomheder om bl.a. virksomhedsoverdragelser, generationsskifte, inkasso, persondata, selskabsret og tvister.

Hos STORM Advokatfirma har vi skarpt fokus på at levere professionel rådgivning til virksomheder inden for alle vores fokusområder. Hos os har storm advokaterne de seneste år oplevet et stigende efterspørgsel på især inkasso rådgivning, selskabsretlig rådgivning, rådgivning ved køb af virksomhed samt både virksomhedsrådgivning om CVR og helt generel virksomhedsrådgivning.

Det siger vores kunder

" I bund og grund handler det om, at man kan stole på hvad der bliver sagt, og at der er hurtig og effektiv rådgivning af de rigtige mennesker. Det har jeg bestemt oplevet inde ved STORM Advokatfirma"
- Direktør Jens Mølgaard, FC Beton

"De er blevet store, de er stærke, professionelle, yder professionel service. Og så er der en personlighed bagved – det kan jeg godt li’. Typisk er et samarbejde med et advokatfirma nogle kolde facts, men her oplever jeg også en varme bagved."
- Direktør Lars Grotian, Grotian A/S

Derfor har storm advokaterne sammensat et stærkt tværfagligt team med base i STORM Advokatfirma Aalborg, som består af erhvervsadvokater med bred erfaring, specialiserede selskabsret advokater, rutinerede virksomhedsrådgivere, samt advokater med bred erfaring indenfor ansættelsesret, retssager, fast ejendom og entreprise.

Vores mål er at fordele de rigtige opgaver hos de rigtige specialister, således at klienten får en personlig kontant og høj kvalitet i både service og faglighed, og samtidig opnår konkurrencedygtige advokat priser i erhverv.

Virksomhedsrådgivning er ikke gratis. Hos STORM Advokatfirma kan du til enhver tid få oplyst en pris på en konkret opgave, når du taler med vores erhvervsadvokater. 

Hos STORM Advokatfirma har vi fokus på virksomhedens liv og succes, samt de alsidige behov som opstår og skal løses for at sikre virksomheden.

Derfor tilbyder vi advokat rådgivning med udgangspunkt i virksomhedens behov.

Fra at bistå ledelsen som direktør advokat til at værdioptimere med en vendor due diligence for kapitalejeren der planlægger et fremtidigt salg, vi er med dig i alle facetter af virksomhedslivet og hele vejen fra start til slut.

Vi brænder for din virksomheds rådgivning.

Vil du ringes op?

    Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.