mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15
STORM > Virksomhedsrådgivning > Virksomhedsoverdragelse
Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.

STORM > Virksomhedsrådgivning > Virksomhedsoverdragelse

Virksomhedsoverdragelse

M&A: Opnå stærke resultater ved køb og salg af virksomheder

Benyt juridiske specialister i erhvervslivets transaktioner til at tænke fremsynet og helhedsorienteret til gavn for dig og din virksomhed. Kom trygt igennem processen som køber eller sælger af en virksomhed

Virksomhedsoverdragelser (M&A) er forbundet med mange store og vigtige overvejelser. Som specialist i erhvervslivets transaktioner sørger STORM Advokatfirma for, at du forbereder dig grundigt, bevarer overblikket og kommer sikkert igennem et struktureret aftaleforløb omkring køb eller salg af virksomhed.

Få kompetent rådgivning til at træffe de rigtige beslutninger i alle faser med fokus på at reducere risici og skabe størst mulig værdi for dig som køber eller sælger af en virksomhed.

Et typisk aftaleforløb indeholder fem faser:

  • Fase 1: Gør klar til salg af virksomhed, identificer køber og præsenter tilstrækkelig information
  • Fase 2: Få styr på aftalevilkår, aftaledokumenter og aftalestruktur til forhandlingsforløb
  • Fase 3: Afdæk og reducer risici ved køb af virksomhed med due-diligence undersøgelse
  • Fase 4: Indled forhandling, og indgå betinget transaktionsaftale
  • Fase 5: Gennemfør virksomhedsoverdragelse, og implementer aftalens betingelser

I hele processen sørger vi for at overskueliggøre, effektivisere og koordinere transaktionsforløbet for at bringe dig sikkert i mål. Et tæt samarbejde med virksomheden, ledelsen og dens ejere er af stor betydning for, at det bliver et vellykket salg for alle parter.

Vælg en gennemtænkt løsning, når du træffer en stor beslutning

Som din sparringspartner fokuserer vi ikke kun på jura, tekniske data eller bundlinjeresultater. Uanset om dit firma er til salg, eller du ønsker at købe en virksomhed, så er det er en stor beslutning. Derfor investerer vi også den nødvendige tid i at sætte os grundigt ind i din branche, ligesom vi forholder os til din forretningsmæssige og familiære situation for at tænke helhedsorienteret til gavn for dig og din virksomhed.

Del dine tanker med os om virksomhedskøb eller virksomhedssalg, og hør hvordan vi hjælper dig igennem de fem faser i aftaleforløbet for at bringe dig sikkert i mål med en succesfuld virksomhedstransaktion.

Vil du ringes op?

Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.