mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15
STORM > Boligkøb
STORM > Boligkøb
Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.

Skal du købe bolig?

Få en vurdering af din boligsituation. Benyt dig af nedenstående formular eller ring til os på telefon 72 30 12 05.

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.


Boligkøb

I 1948 blev retten til husly nedskrevet som en menneskerettighed af FN, og for de fleste mennesker i dag vil det være umuligt at forestille sig et liv uden et hjem.

Vores bolig er en af de vigtigste elementer i vores liv, men alligevel er boligkøb forbundet med meget besvær og store mængder papirarbejde. Ejerskifteforsikring, tilstandsrapporter, revner i muren og naboer er blot et udpluk af de problemstillinger, som kan opstå i forbindelse med investering i fast ejendom.

Med kvalificeret advokatbistand har du overblik over hele købsprocessen, du får transparens i forhold til din investering og kan føle dig tryg omkring dit boligkøb.Du kan få hjælp af vores specialiserede boligkøb advokat, uanset om du er i gang med køb af hus, lejlighed, grund, andelsbolig eller projektkøb.

Få retshjælp i forbindelse med investering af fast ejendom.

Hos Storm Advokatfirma er du garanteret professionel retshjælp i forbindelse med investering af fast ejendom. Vores erfarne rådgiver inden for ejendomsret er specialiseret til at bistå og forvalte opgaver, så dit boligkøb forløber som planlagt. I menubaren til venstre kan du se, hvilke områder vi er specialister i. Vi er blandt andet specialiserede i sager omhandlende skade, fejl/mangler på ejendommen, lejeret, naboret og forsikringsspørgsmål. Uanset omstændighederne for din situation vil vi forvalte din sag fra start til slut.

Vi er forberedte på alle omstændigheder og står klar til at hjælpe dig bedst muligt. Dette betyder eksempelvis, at hvis din sag ender i en konflikt, så har vi kompetencerne til at sikre, at sagen bliver varetaget hensigtsmæssigt. Vores afdeling for retssager og konfliktløsninger kan træde til og skabe stabilitet, hvis situationen byder det. Vores rådgivning skal anses som din tryghed.

Kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende vurdering fra vores boligkøb advokat. Under samtalen får vi klarlagt din situation og muligheder. Det er ligeledes her, vi finder ud af, om du er berettiget dækning af omkostninger til advokathonoraret gennem din retshjælpsforsikring.

Vil du ringes op?

Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.


Eller brug nedenstående formular:

Skal du købe bolig?

Få en vurdering af din boligsituation. Benyt dig af nedenstående formular eller ring til os på telefon 72 30 12 05.

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.