Ekspropriation

Ekspropriation advokat

Få hjælp fra en advokat ved ekspropriation

STORM Advokatfirma rådgiver dig, der er involveret i eller bliver berørt af, at en ejendom bliver eksproprieret. Vi har en dybdegående viden om ekspropriationsprocessen og lovgivningen, der regulerer den, og kan bistå enten ejere eller andre involverede parter, som konfronteres med ekspropriation. Vores mål er at sikre, at processen gennemføres på retfærdig vis og i overensstemmelse med loven.

Når du vælger os som ekspropriationsadvokat kan du være sikker på, at vi beskytter dine interesser og hjælper dig med at forstå dine rettigheder og muligheder i forbindelse med ekspropriation. Uanset om du er ejendomsejer, en berørt part eller en offentlig myndighed, der gennemfører ekspropriationen, kan vores erfaring og ekspertise hjælpe med at lette processen og minimere potentielle tvister. Vores erfarne advokater sikrer, at ekspropriation sker retfærdigt og i overensstemmelse med lovgivningen.

Regler for ekspropriation

Det er vigtigt, at ekspropriation sker på det rette grundlag og i overensstemmelse med gældende lovgivning. Regler for ekspropriation indebærer bl.a. fastlæggelse af ejendommens værdi, erstatning (eller kompensation) til ejeren og klarhed om de planlagte projekter. Ekspropriation må kun forekomme, når det er i samfundets interesse, og det skal være den sidste udvej, når andre mindre indgribende muligheder er afsøgt.

Hvordan påvirker det dig?

Ekspropriation kan have en væsentlig indvirkning på både de borgere, hvis ejendomme er i fare for at blive eksproprieret, og naboerne til de berørte ejendomme. Her giver vi et indblik i, hvordan du kan få advokathjælp ifm. ekspropriation.

Som borger

Vi kan gennemgå din sag og vurdere, om ekspropriationsprocessen er foregået korrekt, herunder om du har modtaget den rette kompensation, og om ekspropriationen overholder gældende regler.

Som nabo

Som nabo til en eksproprieret privat ejendom kan du også blive berørt af et forestående projekt. Vi kan hjælpe dig med at gennemgå ekspropriationsprocessen og vurdere, om den er foregået korrekt. Samtidig undersøger vi, om du er berettiget til erstatning.

Gå på opdagelse i vores vidensunivers

Læs flere

Dine specialister i ekspropriation

25+ dygtige kollegaer
Mød hele holdet
Ring 8.00 - 16.00
+45 72 30 12 05
Eller skriv til os 24/7
mail@stormadvokatfirma.dk

Skal vi drøfte din sag?

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Andreas Darwin Madsen
Ring 8.00 - 16.00
+45 72 30 12 05
Eller skriv til os 24/7
mail@stormadvokatfirma.dk
cross