mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

[wpseo_breadcrumb]

Tvister

Har du i forbindelse med byggeri haft en tvist med en håndværker eller anden entreprenør? Eller er du håndværker og oplever problemer med en bygherre, og ønsker sparring med en advokat? 

Advokat til tvist om byggeri

Hos STORM Advokatfirma har vi mange års erfaring med konfliktløsning, retssager og tvister indenfor byggeriet. Du er velkommen til at kontakte en af vores advokater for en juridisk vurdering af din sag.

Hvis din konflikt med modparten ender i en retssag, sørger vi for at være med dig hele vejen. Oftest ender en sag i retten som sidste mulighed for konfliktløsning, når det ikke har været muligt for dig og modparten at blive enige.

Vi giver dig en juridisk vurdering af sagen, så vi kan forberede dig på det mest sandsynlige udfald af sagen. Vi holder styr på alt fra juraen til sagens detaljer, og binder det sammen og fremfører din sag på bedste måde.

Advokat med speciale i byggesager

Har du behov for en advokat med speciale i byggesager? Ved tvister i forbindelse med byggeri, kan det i mange tilfælde være en god idé at få en advokat til at bistå med konfliktløsning, så sagens tvister håndteres effektivt, juridisk korrekt og med den rette løsning for øje. At få den samme advokat fra STORM Advokatfirma til at bistå med en tvist i en byggesag gennem hele sagens forløb, vil ud over at give dig og din virksomhed en fast sparringspartner, ligeledes sikre jer et overblik og tryghed i behandlingen af sagen.

Ved en tvist med en håndværker, kan bistand fra en advokat i nogle tilfælde være nødvendig – enten for at undgå eller behandle en retssag. Handler tvisten eksempelvis om byggeri eller køb af en ny ejendom eller renovering af et hus, kan en specialiseret advokat fra STORM Advokatfirma hjælpe med en vurdering af sagens tvister.

Sagens gang

Alle retssager starter som udgangspunkt i byretten. Når der er afsagt dom i byretten, kan du, modparten eller jer begge som udgangspunkt anke dommen til landsretten, såfremt man er utilfreds med byrettens dom. Vi kan føre sagen for dig både i byretten og landsretten.

Er du blevet involveret i en konflikt, som kan føre til en retssag enten som sagsøger eller sagsøgte, er du altid velkommen til at kontakte vores advokater med speciale i retssager og konfliktløsning.

Vil du ringes op?

    Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.