mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

[wpseo_breadcrumb]

Lugtgener

Som ejer af en fast ejendom kan det at være udsat for lugtgener i nogle tilfælde være et forhold, der skal afgøres efter de juridiske forhold indenfor naboretten. Dette særligt i tilfælde, hvor lugtgenerne kommer fra en nabo - oftest grundet særlig virksomhedsdrift såsom landbrug eller industri. 

Der er i nogle tilfælde fastsat regler for eksempelvis foranstaltninger eller driftsvilkår, hvis driften af en virksomhed medfører lugtgener. Er du i tvivl om du kan klage eller foretage øvrige retslige skridt grundet lugtgener, anbefaler vi, at du kontakter en af vores specialiserede advokater for nærmere rådgivning og en vurdering af din sag.

Lugtgener nabo

Hvis du er nabo til eksempelvis en minkfarm eller svinefarm, bor ved siden af et biogasanlæg eller lignede, og oplever lugtgener ud over hvad du bør kunne forvente, kan det være relevant at få bistand af en advokat. Advokaten kan hjælpe med undersøgelse af, hvorvidt der er juridisk grundlag for at iværksætte tiltag overfor enten naboen eller myndighederne, der gør at lugtgenerne begrænses.

Lugtgener fra lejlighed

Lugtgener opleves ikke kun hos ejere af fast ejendom beliggende i nærheden af eksempelvis en genbrugsplads, en tank til gylle rensningsanlæg. Hos STORM Advokatfirma bliver vi ofte kontaktet i forbindelse med lugtgener i en lejlighed, som kan stamme fra såvel naboen, som fra mangler ved lejligheden i form af skimmelsvamp. 

Oplever du lugtgener fra din nabo eller fra mangler ved lejligheden, er det vigtigt at få fastslået præcis hvorfor lugtgenerne opstår, og hvad der kan foretages af foranstaltninger for at mindske generne. Du er i den forbindelse velkommen til at kontakte vores specialiserede advokater, som kan hjælpe dig med at fastslå, hvorvidt du kan gøre krav gældende i forlængelse af lugtgenerne.

Vil du ringes op?

    Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.


    Eller brug nedenstående formular:

    Har du spørgsmål til din ejendom

    Få en vurdering af din boligsituation. Benyt dig af nedenstående formular eller ring til os på telefon 72 30 12 05.

    Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.