mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

[wpseo_breadcrumb]

Testamente og fremtidsfuldmagt

Er det nødvendigt at oprette et testamente og beslutte, hvordan arven efter dig skal fordeles, så dine nærmeste sikres bedst muligt? 

Uanset hvordan din familiemæssige situation ser ud, kan det være relevant at tage stilling til, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt, når du en dag ikke er her mere.

For langt de fleste par er det relevant at tage stilling til, om man ønsker at sikre hinanden mest muligt, eller om man ønsker, at børnene skal arve en større del. Dette gælder både, når man lever i ægteskab eller som ugifte samlevende. 

Er du enlig, kan det ligeledes være relevant at overveje, hvem du ønsker, der skal arve efter dig, særligt hvis du ikke efterlader børn. Der er mange overvejelser og forhold at tage stilling til - og du kan læse mere om arv og oprettelse af testamente her.

 

Fremtidsfuldmagt i tilfælde af sygdom

Ønsker du en fremtidsfuldmagt, som sikrer dig retten til på forhånd at bestemme, hvem der skal varetage din økonomi eller personlige forhold, hvis du for eksempel på grund af sygdom ikke længere selv er i stand til det? 

I en fremtidsfuldmagt kan du give en pårørende fuldmagt til at handle på dine vegne både økonomisk og i visse tilfælde personligt. 

Fordelen ved en sådan fuldmagt er, at du selv bestemmer, hvem der skal varetage alle dine anliggender for dig, hvis du ikke længere selv kan. Dermed kan du og dine pårørende undgå, at et værgemål bliver nødvendigt.

Tryghed for dig og dine nærmeste

Det giver en vis tryghed for dig selv og dine nærmeste, når der er taget stilling til, hvad der skal ske, hvis én af jer går bort eller får brug for hjælp til at varetage sine interesser under sygdom.

Vores familieadvokater er specialiserede i at vurdere, hvad der er behov for i præcis jeres situation. Så kontakt os  på telefon 72301205  og lad os hjælpe med at finde den rette løsning for jer.

Vil du ringes op?

    Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.


    Eller brug nedenstående formular:

    Har du brug for hjælp?

    Få en vurdering af din sag. Udfyld formularen nedenfor, så kontakter en af vores advokater dig om din sag.