mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15
STORM > Insolvens > Panthaver
Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.

STORM > Insolvens > Panthaver

Er du panthaver?

Som panthaver giver STORM Advokatfirma dig mulighed for at følge sagsforløbet i detaljer. En nem og hurtig adgang til en opdatering af boets behandling. I vores specieludviklet panthaver intranet vil du som panthaver få indblik i alle de relevante forretningsområder, så som fremtidig markdrift, stalddrift, ejendomme, maskiner og panthaverregnskab.

  • Drift af marker
  • Drift af stald
  • Drift af ejendomme: Mulighed for at se en oversigt over alle ejendomme, samt panthaversammensætningen og arealstørrelsen for hver enkelt ejendom.
  • Salg af maskiner: Afklaring af ejerskab på maskinerne samt finde link til auktioner, når disse bliver sat til salg.
  • Panthaverregnskab: Mulighed for altid kan tilgå et opdateret regnskab.

STORM Advokatfirma forventer, at vores specieludviklet panthaver intranet vil danne grobund for udvidet professionalisering af vores behandling af konkursboer og den kommunikation, der er mellem STORM Advokatfirma og panthaverne. Via vores panthaver intranet vil det altid være muligt for panthaver at få en hurtig status og et samlet overblik over sagsbehandlingen.

Som panthaver er du selvfølgelig stadigvæk mere end velkommen til at ringe eller skrive til os for en status på det enkelte bo, eller hvis der løbende er spørgsmål. Vores unikke panthaver intranet er derfor kun ment som et værktøj, der gerne skal optimere bobehandlingen og minimere den tid, der bruges på opfølgninger og status. På den måde gøres hele processen mere effektiv og deraf følgende mindre forbrug af tid og omkostninger for alle parter.

Kontakt STORM og få adgang til panthaver.dk.

Vil du ringes op?

Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.