mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15
STORM > Virksomhedsrådgivning > Generationsskifte
Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.

STORM > Virksomhedsrådgivning > Generationsskifte

Generationsskifte

Skal din virksomhed føres videre af næste generation?

Hos STORM Advokatfirma har vi stor erfaring med generationsskifte af virksomheder. Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i helheden, så overdragelsen er bundet juridisk sammen. Hele vejen rundt.

Det er vigtigt for både køber og sælger samt en eventuel familie bagved, at generationsskiftet sker på et ordentligt grundlag og ud fra en gennemtænkt handlingsplan. Vi analyserer og rådgiver om hvilken mulighed og metode, der er den optimale i forbindelse med overdragelsen.

Elementer som succession, valg af selskabsform, skatte – og afgiftsmæssige forhold, kompetenceovergang samt finansiering er blandt de centrale forhold, der indgår i overvejelserne ved et generationsskifte.

Uanset om generationsskiftet sker indenfor eller udenfor familien, indgår familie- og arveretlige overvejelser som en naturlig del af de hensyn, der tages i betragtning, når overdragelsen skal gennemføres.

Generationsskifte hos os sker ved hjælp af et gennemprøvet koncept, udarbejdet og brugt med succes i vores afdeling for landbrugsret.

Vil du ringes op?

Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.