mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

[wpseo_breadcrumb]

Manglende likviditet og trængte bedrifter

Er du i restance til banken, har du misligholdt din aftale med kreditforeningen eller mangler du likvide midler til den daglige drift? Hos STORM Advokatfirma har vi stor erfaring med at rådgive landmænd ud af krisen. 

Dårlig likviditet

Vi oplever desværre, at flere landmænd har dårlig likviditet. I sådanne situationer er der behov for at opnå en afklaring af, om det er muligt at forbedre likviditeten, så det er muligt at blive på ejendommen. Reagerer man for sent, kan det være nødvendigt at komme videre med en afvikling af bedriften. Er det småt med de likvide beholdninger opfordrer vi derfor dig til, hurtigst muligt, at søge hjælp hos os. 

STORM Advokatfirma har stor erfaring med at sikre dig, så du kommer videre fra din nuværende situation på den bedst mulige måde:

Det er vigtigt, at du kender dine rettigheder og muligheder. Hos STORM Advokatfirma hjælper vi gerne med at varetage dine og din families interesser bedst muligt i en svær økonomisk situation.

Vi hjælper med at gennemgå dit likviditetsbudget for at se om vi kan øge likviditeten. Vi deltager gerne i møder med pengeinstitut og kreditforening, hvis der er akut behov for likviditet og vi har stor erfaring med at sikre enighed om en plan og gennemføre den.

God driftsledelse kræver stram styring. I krisetider er der imidlertid mange andre, der gerne vil have en hånd på roret. Vi hjælper dig derfor med at bevare styringen af din bedrift, så du og din familie kommer gennem en krise med så få knubs som muligt.

Book et møde om manglende likviditet

Tal med vores landbrugseksperter, hvis du mangler likviditet, og hør hvordan vi med den velafprøvede drejebog hjælper dig og din familie gennem et struktureret forløb, hvor du fortsat har styring over begivenhedernes gang.

Trængte bedrifter

Er havnet i en situation, hvor du i restance til banken, har du misligholdt din aftale med kreditforeningen eller mangler du likviditet til den almindelige drift? Hos STORM Advokatfirma oplever vi stor søgning af landmænd, for hvem der er akut behov for likviditet, ligesom der er opstået motivationsfravær. I sådanne situationer er der behov for at opnå en afklaring af, hvorvidt det er muligt at blive på ejendommen, eller hvorvidt det er nødvendigt at komme videre med en afvikling af bedriften.

"Ord som ærlighed og åbenhed er gennemgående, og de var mere end villige til at besvare de mange spørgsmål."
- Landmand Thomas Mortensen

"Det var en lettelse at overlade det praktiske til Storm Advokatfirma. Det er jo verdens bedste arbejde, når det går godt."
- Landmand Thomas Fruergaard

Er du lukningstruet?

Vi har erfaring med begge scenarier og kan sikre dig, at du kommer videre fra din nuværende situation på den bedst mulige måde. Se vores indslag i TV-avisen længere nede på siden, eller rekvirer vores folder omkring trængte bedrifter.

Vi står klar til at hjælpe dig.

Vil du ringes op?

    Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.

    [contact-form-7 id="14831" title="2 - Ring mig op"]
    <div role="form" class="wpcf7" id="wpcf7-f14831-o3" lang="da-DK" dir="ltr"> <div class="screen-reader-response"><p role="status" aria-live="polite" aria-atomic="true"></p> <ul></ul></div> <form action="/landbrug/manglende-likviditet-og-traengte-bedrifter/#wpcf7-f14831-o3" method="post" class="wpcf7-form init" novalidate="novalidate" data-status="init"> <div style="display: none;"> <input type="hidden" name="_wpcf7" value="14831" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_version" value="5.5.4" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_locale" value="da_DK" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_unit_tag" value="wpcf7-f14831-o3" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_container_post" value="0" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_posted_data_hash" value="" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_hidden_group_fields" value="" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_hidden_groups" value="" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_visible_groups" value="" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_repeaters" value="[]" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_steps" value="{}" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_options" value="{&quot;form_id&quot;:14831,&quot;conditions&quot;:[],&quot;settings&quot;:{&quot;animation&quot;:&quot;yes&quot;,&quot;animation_intime&quot;:200,&quot;animation_outtime&quot;:200,&quot;conditions_ui&quot;:&quot;normal&quot;,&quot;notice_dismissed&quot;:false,&quot;notice_dismissed_rollback-cf7-5.4&quot;:true}}" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_recaptcha_response" value="" /> </div> <div class="uk-form-row uk-margin-top"> <div class="uk-form-controls uk-width-medium-2-3 uk-width-small-1-1"><span class="wpcf7-form-control-wrap klient-telefon"><input type="tel" name="klient-telefon" value="" size="40" class="wpcf7-form-control wpcf7-text wpcf7-tel wpcf7-validates-as-required wpcf7-validates-as-tel uk-input" aria-required="true" aria-invalid="false" placeholder="Dit telefonnr." /></span></div> <div class="cta-submit"> <p><input type="submit" value="Ring mig op" class="wpcf7-form-control has-spinner wpcf7-submit uk-button uk-button-primary om-trigger-conversion uk-width-1-1" /></p></div> </div> <div class="wpcf7-response-output" aria-hidden="true"></div></form></div>