mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

[wpseo_breadcrumb]

Bedriftens skjulte værdier

I mange bedrifter findes der oversete værdier. Det kan for eksempel være muligheden for at placere vindmøller, forekomst af råstoffer eller muligheder for udstykninger i attraktive enheder med bebyggelsesmuligheder. Det er vigtigt, at du kender din bedrifts skjulte værdier, da der her kan være gemt betydeligt økonomisk potentiale.

De skjulte værdier er ikke omfattet af den offentlige vurdering og kan derfor sælges til næste generation, uden at det udløser skatter og afgifter. Her kan en erfaren advokat være en uundværlig rådgiver.

Oversete eller skjulte værdier

Ud over den traditionelle dyrkning af landbrugsarealer og benyttelse af landbrugsbygninger, er der en lang række skjulte værdier, der kan kapitaliseres eller inddrages under landmandens forretning. Det kan være alt fra udnyttelse af naturforekomster såsom sand og grus, lige til etablering af solcelleanlæg, deponier for forurenet jord og egentlige oplevelsescentre.

STORM Advokatfirma har gode erfaringer med at tænke både kommercielt og kreativt, således at netop din bedrifts uforløste potentiale kan undersøges nærmere. Vi arbejder gerne sammen med dine øvrige rådgivere, og vi er med i et godt netværk, der kan hjælpe dig med at finde eventuelle skjulte værdier i din bedrift.

Book et møde om bedriftens skjulte værdier enten på telefon eller mail.

Vil du ringes op?

    Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.