mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15
STORM > Landbrug > Generationsskifte
Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.

Står du ved en skillevej?

Få en gratis vurdering af din sag. Udfyld formularen nedenfor, så kontakter en af vores advokater dig om din sag.


STORM > Landbrug > Generationsskifte

Generationsskifte

Planlæg videreførelsen af familiens værdier i god tid

Få førende juridisk landbrugsrådgivning med stor erfaring med generationsskifte, hvor du får et helhedssyn på dit landbrug, dine familieforhold og din forretning.

Indled det gode generationsskifte med en gennemtænkt plan

STORM Advokatfirma er førende inden for landbrugsrådgivning, når det handler om generationsskifte. Vi kender landbrugets forhold til bunds og tager en helhedsvurdering af de muligheder, som du har som landmand eller arvtager – køber som sælger.

Dansk landbrug har stærke traditioner og gode muligheder for generationsskifte inden for familien. Både som køber og sælger samt familien bagved er det vigtigt, at generationsskiftet sker på et godt og oplyst grundlag med fuldt overblik over muligheder og konsekvenser.

Derfor har vi udviklet en professionel og detaljeret drejebog for at sikre, at både køber, sælger, familien og eksterne partnere er involverede i en åben og gennemsigtig proces, så generationsskiftet sker på et oplyst og afstemt grundlag.

Tag højde for det hele

Det centrale i det gode generationsskifte er hensynet til både købers og sælgers familiemedlemmer. Særeje, testamenter og fremtidsfuldmagter er afgørende dokumenter, som bør omfatte alle familiemedlemmer. Det skaber klarhed om økonomi, skattehåndtering, planer, målsætninger, ejerstruktur, kompetenceudøvelse, retsstilling med mere, så generationsskiftet får det bedst tænkelige udfald – både familiemæssigt, økonomisk og i forhold til den fremtidige drift.

Book et møde om generationsskifte

Tal med vores landbrugseksperter om et generationsskifte, og hør hvordan vi med den velafprøvede drejebog hjælper dig og din familie igennem et struktureret aftaleforløb for at bringe dig sikkert i mål med et succesfuldt generationsskifte.

Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.