mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15
STORM > Erstatning og personskade > Egne forsikringer

Er du kommet til skade?

Få en gratis vurdering af din sag. Udfyld formularen nedenfor, så kontakter en af vores advokater dig om din sag.


STORM > Erstatning og personskade > Egne forsikringer

Egne forsikringer

Mange mennesker tegner igennem tiden forskellige forsikringer, som de ikke får gjort brug af, den dag skaden sker.

Enten fordi de glemmer forsikringen – eller fordi det kan være svært at bevare overblikket over sine privattegnede forsikringer og deres forskellige dækninger.

I en lang række tilfælde kan du imidlertid gøre brug af en eller flere af dine forsikringer, hvis du bliver udsat for en trafikskade, arbejdsskade, patientskade eller bliver ramt af en fritidsulykke.

Typer af forsikringer

Her er nogle af de forsikringer, du kan få erstatning fra – i flere tilfælde også ved sygdom, der ikke skyldes en ulykke:

  • Ulykkesforsikring
  • Erhvervsevnetabsforsikring
  • Sundhedsforsikring
  • Livsforsikring
  • Pensionsordninger
  • Forsikring ved kritisk sygdom

Du skal være opmærksom på, at eventuelle erstatninger samt udbetalinger fra egne forsikringer ikke bliver fratrukket i de erstatningsbeløb, som du modtager fra et eventuelt ansvarsforsikringsselskab, i anledning af en arbejdsskade eller igennem patienterstatningssystemet.

Har du overhovedet brug for en advokat?

Hvis du tror, at du og dit forsikringsselskab har fælles interesser i tilfælde af en ulykke eller sygdom, må vi desværre skuffe dig. Sådan er verden nemlig ikke. Tværtimod.

Af samme grund giver det som regel rigtig god mening at alliere sig med en advokat, der er godt inde i processerne omkring personskadesager. Hos STORM Advokatfirma står vi for eksempel bag dig, hvis der opstår uenighed med forsikringsselskabet om årsagssammenhæng, udbetalingstidspunktet for en erstatning eller løbende ydelse, skadens omfang – eller omfanget af forsikringsdækningen.

Vi rådgiver dig også, når dit krav om erstatning og udbetaling skal fremsættes. I den forbindelse spiller tid en afgørende rolle. Der er nemlig forskellige frister for anmeldelse af skaden til de forskellige forsikringer.

Det er desuden vigtigt, at de rigtige oplysninger bliver indsendt fra start, og at de forskellige skemaer udfyldes korrekt. Det gør sagsbehandlingen nemmere og sikrer, at du får den optimale erstatning.

Advokaten fra Storm Advokatfirma mente, at afgørelsen var ukorrekt og bad om dokumentation for den. Det resulterede i, at jeg fra september i år blev tilkendt en månedlig ydelse fra PFA Pension frem til 2040.

Lemvig, Lykke Bruun Jakobsen

Kontakt os

Er du komme til skade?

Få en gratis vurdering af din sag. Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig om din sag.