mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15
[wpseo_breadcrumb]

  Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.


  Er du kommet til skade?

  Få en gratis vurdering af din sag. Udfyld formularen nedenfor, så kontakter en af vores advokater dig om din sag.


   Tabt arbejdsfortjeneste

   Hvis en anden part er ansvarlig for din skade, vil du som udgangspunkt have mulighed for at få erstattet dine tabte lønindtægter. Det er eksempelvis tilfældet ved en trafikulykke, hvor kravet rettes mod modpartens ansvarsforsikring.

   Du kan få erstattet dit tab indtil du igen kan begynde at arbejde, eller indtil at det er muligt at vurdere din fremtidige erhvervsevne.

   Ved beregningen af tabt arbejdsfortjeneste er det meget vigtigt, at alle poster bliver medtaget, således at din indtægt før skaden er så korrekt som muligt. Det er nemlig denne beregning, der lægges til grund for opgørelsen af den tabte indtægt, og forsikringsselskabet medtager ikke nødvendigvis alle de tillæg, som du har krav på. Det kan derfor være en god idé, hvis du får nogen til at hjælpe med at lave beregningen.

   Når beregningen af din indtægt før skaden er lavet, vil der ske fradrag for dine aktuelle indtægter. Det betyder, at hvis du eksempelvis modtager sygedagpenge, revalideringsydelse, kontanthjælp eller løn under sygdom, skal indtægten herfra fradrages i dit krav.

   Det er ikke ualmindeligt, at der i forbindelse med beregningen også opstår uenighed med forsikringsselskabet om, hvor længe du er berettiget til erstatning for tabt arbejdsfortjeneste, og hvornår det er muligt at vurdere din erhvervsevne.

   Generelt er det derfor en god idé at kontakte en advokat med speciale i erstatningsret, hvis du kæmper med forsikringsselskabet om udbetaling af tabt arbejdsfortjeneste.

   Klientudtalelse:

   Tanja Harmse faldt uden for jernbanestationen i Helsinge, da der var isglat, og hun slog sin ryg så slemt, at hun stadig er sygemeldt. Tanja var i tvivl om hvordan hun skulle agere i forhold til forsikringsselskab og myndigheder og kontaktede derfor STORM Advokatfirma. Tanja Harmse siger:

   "Advokat Charlotte Marie Schmidt Christensen tog straks fat i sagen. Det resulterede i, at jeg fik udbetalt erstatning for tabt arbejdsfortjeneste, plus at jeg stadig modtager en månedlig ydelse til at dække forskellen mellem sygedagpenge og løn fra jernbaneselskabets ansvarsforsikring.

   Udover det rent juridiske har advokaten også været en god støtte for mig på det menneskelige plan."

   Tanja Harmse

   Vil du ringes op?

    Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.


    Eller tryk på 'Gratis vurdering' og udfyld formularen.

    Er du komme til skade?

    Få en gratis vurdering af din sag. Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig om din sag.