mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15
STORM > Erstatning og personskade > Tabt arbejdsfortjeneste
Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.

Er du kommet til skade?

Få en gratis vurdering af din sag. Udfyld formularen nedenfor, så kontakter en af vores advokater dig om din sag.


STORM > Erstatning og personskade > Tabt arbejdsfortjeneste

Tabt arbejdsfortjeneste

Har du eksempelvis været involveret i en trafikskade kan du få tabte lønindtægter som følge af din skade erstattet, indtil du igen kan begynde at arbejde – eller det er muligt at vurdere din fremtidige erhvervsevne.

Under alle omstændigheder er vigtigt, at der laves en korrekt beregning af din indtægt, som den var før skaden. Det er nemlig denne beregning, der lægges til grund for opgørelsen af den tabte indtægt og oftest er der forskellige tillæg, man skal have og som forsikringsselskabet ikke nødvendigvis medtager i deres beregning. Ved opgørelse af indtægtstabet sker der fradrag for indtægter i form af fx sygedagpenge, revalideringsydelse, kontanthjælp eller løn under sygdom.

Det er ikke spor unormalt, at der i forbindelse med beregningen opstår uenighed med forsikringsselskabet om, hvor længe du er berettiget til erstatning for tabt arbejdsfortjeneste, og hvornår det er muligt at vurdere din erhvervsevne. Der er de seneste par år kommet en del domme omkring opgørelsen samt udbetalingsperioden for tabt arbejdsfortjeneste.

Stå ikke alene med forsikringsselskabet. STORM Advokatfirma kan hjælpe dig igennem hele processen, så du får de bedst mulige vilkår.

Klientudtalelse:

Tanja Harmse faldt udenfor jernbanestationen i Helsinge, da der var isglat, og hun slog sin ryg så slemt, at hun stadig er sygemeldt. Tanja var i tvivl om hvordan hun skulle agere i forhold til forsikringsselskab og myndigheder og kontaktede derfor STORM Advokatfirma.
Tanja Harmse siger:

Advokat Charlotte Marie Schmidt Christensen tog straks fat i sagen. Det resulterede i, at jeg fik udbetalt erstatning for tabt arbejdsfortjeneste, plus at jeg stadig modtager en månedlig ydelse til at dække forskellen mellem sygedagpenge og løn fra jernbaneselskabets ansvarsforsikring.

Udover det rent juridiske har advokaten også været en god støtte for mig på det menneskelige plan.

Tanja Harmse

Vil du ringes op?

Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.


Eller brug nedenstående formular:

Er du komme til skade?

Få en gratis vurdering af din sag. Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig om din sag.