Fejloperation medførte nerveskade og 270.000 kr. i erstatning

5. august 2022
1 minuts læsetid

I sommeren 2018 var en af vores klienter udsat for en skade i forbindelse med havearbejde, hvor hun vred om i sit knæ. Hun blev henvist til udredning på sygehuset, da generne ikke forsvandt efter ulykken.

Man besluttede, at hun skulle opereres i knæet, og at operationen skulle ske under fuld bedøvelse og med samtidig nerveblokade i knæet.

Efter operationen oplevede hun vedvarende nervesmerter i underbenet og kunne ikke bevæge foden opad. Yderligere undersøgelser viste, at nerveblokaden havde medført nerveskade.

Klienten henvendte sig til os med spørgsmål til, om hun kunne være berettiget til erstatning.

Anmeldelse til Patienterstatningen

Vi hjalp klienten med at udarbejde en ansøgning om erstatning til Patienterstatningen.

Patienterstatningen var enig med os i, at vores klient var blevet påført skade ved behandlingen, og at skaden var af en sådan karakter, at hun var berettiget til erstatning.

Klienten fik herefter udbetalt erstatning på 270.000 kr. for den patientskade, som sygehuset havde påført hende ved operationen.

Sagen er et godt eksempel på, at man skal være opmærksom på, at der kan være grundlag for at søge om erstatning og godtgørelse andre steder en bare ens egen ulykkesforsikring, hvis man er blevet påført en merskade i sundhedsvæsenet sammenholdt med det, som man egentlig blev behandlet for i første omgang.

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

  Ring 8.00 - 16.00
  +45 72 30 12 05
  Eller skriv til os 24/7
  mail@stormadvokatfirma.dk
  Copyright © 2022 STORM Advokatfirma P/S
  magnifiercross