mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

[wpseo_breadcrumb]

Hvilke erstatnings- og godtgørelsesbeløb kan du være berettiget til?

På undersiderne herunder kan du læse mere om de forskellige erstatnings- og godtgørelsesbeløb, du kan være berettiget til at få udbetalt, hvis du har været udsat for en personskade.

Hvilke af de forskellige poster, du er berettiget til, afhænger af, om du er kommet til skade i din fritid, på arbejde, under behandling i sundhedsvæsenet, som følge af et voldeligt overfald eller i en trafikulykke. 


Er du komme til skade?

Få en gratis vurdering af din sag. Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig om din sag.


  Behandlingsudgifter i forbindelse med en skade

  Har du en anerkendt skade, kan du have krav på eks. dækning af dine udgifter til behandling.  Hvad du har krav på afhænger af, om der er tale om en fritidsulykke, en arbejdsskade, skade efter en trafikulykke, en patientskade eller som følge af vold eller overgreb.

  Læs mere om behandlingsudgifter her

  Svie og smerte ved sygdom

  Hvis en anden part har ansvaret for, at du er kommet til skade, kan du få godtgørelse for svie og smerte pr. dag, du er sygemeldt og under behandling. Det er eksempelvis tilfældet ved en trafikulykke, hvor kravet kan rettes mod modpartens ansvarsforsikring.

   Læs mere om svie og smerte her

  Godtgørelse for varigt mén

  Hvis du har gener, der ikke går væk efter en ulykke, har du som udgangspunkt krav på godtgørelse for varigt mén. For at kunne få denne godtgørelse, skal der være tale om varige gener. Det kræver, at der er en vis sikkerhed for, at dine gener hverken bliver værre eller bedre. Typisk kan det varige mén først vurderes 1 år efter ulykken.

   Læs mere om varigt mén her

  Erstatning for tabt arbejdsfortjeneste

  Hvis en anden part er ansvarlig for din skade, kan du få erstattet dine tabte lønindtægter. Det er eksempelvis tilfældet ved en trafikulykke, hvor kravet om erstatning for tabt arbejdsfortjeneste kan rettes mod modpartens ansvarsforsikring. Tabt arbejdsfortjeneste beregnes som forskellen på din indtægt før skaden og din nuværende indtægt.

  Læs mere om tabt arbejdsfortjeneste her

  Erstatning ved tab af erhvervsevne

  Hvis en skade medfører en varig nedsættelse af din evne til at arbejde, kan du i nogle tilfælde få erstatning for dit tab.  Det kan for eksempel være, hvis du har været udsat for en trafikulykke, arbejdsskade, voldsskade eller patientskade, og du som følge heraf har mistet eller fået nedsat din evne til at arbejde.

  Læs mere om tab af erhvervsevne her

  Forsørgertabserstatning

  I nogle tilfælde kan du få erstatning, hvis du har mistet en nærtstående i forbindelse med en ulykke. Det forudsætter dog, at der er en ansvarlig skadevolder. Det er eksempelvis tilfældet ved en trafikulykke. Det er også muligt at få erstatning ved tab af forsørger, når der er sket en arbejdsskade. Reglerne er nogenlunde tilsvarende, men dog ikke ens.

   Læs mere om forsørgertabserstatning her

  Vil du ringes op?

   Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.

   [contact-form-7 id="14831" title="2 - Ring mig op"]
   <div role="form" class="wpcf7" id="wpcf7-f14831-o4" lang="da-DK" dir="ltr"> <div class="screen-reader-response"><p role="status" aria-live="polite" aria-atomic="true"></p> <ul></ul></div> <form action="/erstatning-personskade/erstatningsposter/#wpcf7-f14831-o4" method="post" class="wpcf7-form init" novalidate="novalidate" data-status="init"> <div style="display: none;"> <input type="hidden" name="_wpcf7" value="14831" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_version" value="5.5.4" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_locale" value="da_DK" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_unit_tag" value="wpcf7-f14831-o4" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_container_post" value="0" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_posted_data_hash" value="" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_hidden_group_fields" value="" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_hidden_groups" value="" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_visible_groups" value="" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_repeaters" value="[]" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_steps" value="{}" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_options" value="{&quot;form_id&quot;:14831,&quot;conditions&quot;:[],&quot;settings&quot;:{&quot;animation&quot;:&quot;yes&quot;,&quot;animation_intime&quot;:200,&quot;animation_outtime&quot;:200,&quot;conditions_ui&quot;:&quot;normal&quot;,&quot;notice_dismissed&quot;:false,&quot;notice_dismissed_rollback-cf7-5.4&quot;:true}}" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_recaptcha_response" value="" /> </div> <div class="uk-form-row uk-margin-top"> <div class="uk-form-controls uk-width-medium-2-3 uk-width-small-1-1"><span class="wpcf7-form-control-wrap klient-telefon"><input type="tel" name="klient-telefon" value="" size="40" class="wpcf7-form-control wpcf7-text wpcf7-tel wpcf7-validates-as-required wpcf7-validates-as-tel uk-input" aria-required="true" aria-invalid="false" placeholder="Dit telefonnr." /></span></div> <div class="cta-submit"> <p><input type="submit" value="Ring mig op" class="wpcf7-form-control has-spinner wpcf7-submit uk-button uk-button-primary om-trigger-conversion uk-width-1-1" /></p></div> </div> <div class="wpcf7-response-output" aria-hidden="true"></div></form></div>