mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15
Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.

Er du kommet til skade?

Få en gratis vurdering af din sag. Udfyld formularen nedenfor, så kontakter en af vores advokater dig om din sag.


Piskesmæld

Piskesmæld bliver kaldt for den usynlige lidelse og kan ikke påvises ved hjælp af scanninger, røntgenundersøgelser eller andet.

Derfor er det også meget vigtigt, at du kontakter din læge straks efter ulykken og fortæller om dine smerter og gener, så de kan blive ført i din lægejournal. Netop denne del vil ofte have afgørende betydning for, om du kan få erstatning for piskesmældet.

Undgå at stå alene mod forsikringsselskabet

Det er ofte forsikringsselskabets lægekonsulent, der skal vurdere din såkaldte méngrad. Ikke mindst på dette punkt er der ganske ofte uenighed mellem skadelidte og forsikringsselskabet, når det handler om at vurdere piskesmældsskader og udmåle de tilhørende erstatninger.

For det bedst mulige forløb skal du så tidligt som muligt alliere dig med en erstatningsadvokat. Vi tager hånd og sagen og følger den til dørs. Vi står klar til at hjælpe dig i en svær situation og kæmper for, at du skal få den korrekte erstatning.

Det er vigtigt for os, at du og din familie kan finde tryghed i en svær proces. Derfor har vi et princip om ingen erstatning – ingen regning. Og du er også altid velkommen til at kontakte os og vi giver en gratis vurdering af din sag.

Hvad er piskesmæld og hvornår opstår det?

Piskesmæld (whiplash) beskrives ofte som en forvridning af halshvirvelsøjlen og skyldes en pludselig kraftpåvirkning af halsens og nakkens bløddele.

De typiske symptomer på piskesmældsskader er:

  • Træthed

  • Koncentrationsbesvær/hukommelsesproblemer

  • Smerte, ømhed og spænding i muskler; særligt omkring nakke og skuldre

  • Humørsvingninger/irritabilitet

  • Depressive tilstande

  • Trafikangst og andre angstfobier

  • Svimmelhed

  • Hovedpine

Hvad kan du få i erstatning?

Har du pådraget dig et piskesmæld, er du berettiget til godtgørelse for de varige helbredsmæssige gener, som piskesmældet har medført.

Får du godtgørelse for varigt mén fra modpartens forsikringsselskab, udgør den et fast beløb, der afhænger af din méngrad. Har du derimod tegnet en ulykkesforsikring, afhænger erstatningen af den tegnede forsikringssum. Denne kan variere fra 100.000 kr. op til flere millioner.

Godtgørelse for varigt mén er altid skattefri.

Ud over godtgørelsen for varigt mén kan der være tale om yderligere erstatning. Det afhænger af, om du har fået piskesmældet i en trafikulykke, i en fritidsulykke eller som en arbejdsskade.

Piskesmæld efter trafikulykke

Har du fået piskesmæld ved en trafikulykke kan du få erstattet helbredelsesudgifter og andet tab, varigt mén, tabt arbejdsfortjeneste, svie og smerte, tab af erhvervsevne og advokatbistand.

Piskesmæld ved en arbejdsskade

Har du fået piskesmæld i forbindelse med en arbejdsskade kan du få erstattet udgifter til behandling, varigt mén samt erstatning for tab af erhvervsevne.

Klientudtalelse:

Mona Klemme blev påkørt bagfra med 120 km/t. Resultatet var et voldsomt piskesmæld samt skade på højre fod. Mona blev sygemeldt efter ulykken og har ikke siden været i stand til at vende tilbage til arbejdsmarkedet. Ulykke har haft store økonomiske og personlige konsekvenser.
Mona Klemme siger: 

Hvis der har været det mindste, som jeg har været i tvivl om, har jeg bare ringet til Charlotte. Budskabet har altid været, at jeg endelig måtte ringe. Her er jeg blevet modtaget af en person, som var klar til at være der for min skyld. Hun forklarede gerne tingene en gang til for at være sikker på, at jeg havde forstået det.

Mona Klemme

Vil du ringes op?

Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.


Eller brug nedenstående formular:

Er du komme til skade?

Få en gratis vurdering af din sag. Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig om din sag.