mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

kamp forsikringsselskaber erstatning

Kæmpede forgæves selv: Fik næsten halv million kroner i erstatning

Vores klient henvendte sig til os efter forgæves kamp mod forsikringsselskaber. Hun endte med at få knap 500.000,00 kroner i erstatning, hvoraf halvdelen blev betalt af hendes egen ulykkesforsikring.

I slutningen af sommeren 2018 kom en af vores klienter til skade i forbindelse med et slagsmål. Hun var ikke selv involveret i slagsmålet, men kom til skade, da en af parterne landede på hendes ben.

Der var tale om en så alvorlig skade, at vores klient efterfølgende udviklede et kronisk smertesyndrom i form af CRPS. Hun havde selv forsøgt at anmelde skaden til de involverede personers ansvarsforsikring. Der skete dog ikke rigtigt noget. Hun kontaktede derfor STORM Advokatfirma for at få hjælp til sagen.

– I en sag som denne er det altid vigtigt at få et hurtigt overblik over, hvor skaden skal anmeldes, og hvilke krav klienten har. Vi kontaktede derfor hurtigt de involverede selskaber og sørgede for, at skaden blev korrekt anmeldt de forskellige steder, siger advokatfuldmægtig Katrine Nedergaard Paaske.

Ansvarsforsikring anerkender

Herefter tog sagen fart og nogle måneder senere anerkendte den ene af de involverede parters ansvarsforsikring, at vores klient havde krav på erstatning for svie og smerte.

Der blev efterfølgende indhentet en speciallægeerklæring og i starten af 2020 vurderede ansvarsforsikringsselskabet det varige mén til 20 %. Vores klients egen ulykkesforsikring fulgte herefter trop, og udbetalte også godtgørelse for varigt mén på 20 %.

– Selvom det tog sin tid at få ansvarsforsikringsselskabet til at anerkende erstatningsansvaret, så lykkedes det efter flere måneders skriveri frem og tilbage. Det kan være svært at komme dertil, hvis ikke man har nogen til at hjælpe sig, lyder det fra Katrine Nedergaard Paaske.

Næsten 500.000 i erstatning

I den konkrete sag endte klienten med at få næsten 500.000 kroner i erstatning, hvoraf halvdelen blev betalt af hendes egen ulykkesforsikring.

– Det er vigtigt at undersøge, om du har krav på erstatning fra andre end din egen ulykkesforsikring. I denne sag ville min klient have været gået glip af halvdelen af sin erstatning, hvis ikke hun havde gjort mere ved den del af sagen, konkluderer Katrine Nedergaard Paaske.